​Kiekkokoulujen kevätkausi ja uuden kauden aloitus
Julkaistu: 15.03.2022 10.09

​Kiekkokoulujen kevätkausi ja uuden kauden aloitus

Kevät etenee ja se tarkoittaa vähitellen siten myös kiekkokoulujen loppumista. Vielä hetki saadaan viettää kiekkokevättä, jonka jälkeen huilin kautta suunnata katseet kohti seuraavaa kautta.

Kuutit jatkavat harjoittelua viikolle 15 asti. Pidennetyllä harjoittelulla korvataan alkuvuonna koronan takia pitämättä jääneet harjoitukset. Huhtikuun harjoitukset ovat mahdollisesti poikkeusajoin, sillä osasta halleista on sulatettuna silloin jo jäät ja tämä tuo muutoksia jäävuoroihin. Päivitämme harjoitusajat Jopoxiin ja nettisivuille. Uusi kiekkokoulu kausi alkaa kaikilla ryhmillä syyskuun puolessa välissä, ilmoittautuminen uudelle kaudelle aukeaa toukokuussa.

Norpat harjoittelevat viikolle 13 asti. Joukkueen viimeinen tapahtuma on lopputurnaus 2. huhtikuuta. Keskiviikkona 30. maaliskuuta pidetään Norppien huoltajille vanhempainvartti tulevasta kaudesta, lisätiedot Jopoxissa. Uusi kiekkokoulukausi alkaa kaikilla ryhmillä syyskuun puolessa välissä, ilmoittautuminen uudelle kaudelle aukeaa toukokuussa.

U8 jatkaa kiekkoilun parissa viikolle 14 asti. Joukkueen viimeinen tapahtuma on turnaus 9. huhtikuuta. Huhtikuun viikkojen, mahdollisesti poikkeuspäivin ja ajoin pidettävät harjoitukset päivitetään Jopoxiin, muistathan seurata sieltä ja ilmoittautua.Tulevaa kautta joukkueen osalta käydään läpi 20.3. kello 10.15 harjoitusten yhteydessä pidettävässä vanhempainvartissa. Vanhempainvartissa lisää tietoa myös ensi kaudelle ilmoittautumisesta.

Tyttökiekko jatkuu huhtikuun turnaukseen asti. Huhtikuussa joukkueella on joitain yksittäisiä vuoroja vaihtuvin päivin ja ajoin, ajat päivittyvät Jopoxiin aina heti kun ne saadaan tietoon. Ilmoittautuminen uudelle kaudelle on jatkuvasti käynnissä SaiPa ry:n nettisivuilla.