Tervetuloa Lappeenrantaan pelaamaan!

Kisapuiston jääurheilukeskuksessa on kolme hallia, liigahalli, harjoitushalli sekä UK Areenan kaksiratainen jäähalli. Kaikki hallit löytyvät samasta osoitteesta sillä erotuksella että UK Areena on ison parkkialueen perimmäisessä päässä, tekojääradan / hiekkatekonurmikentän takana.

Linja-autot ja pysäköinti

Linja-autojen on mahdollista ajaa hallien eteen varusteiden purkua ja lastausta varten. Varsinainen linja-autojen pysäköinti on järjestetty Kispuiston sisääntulevan liittymän vierelle jossa on tilaa usealle linja-autolle. Lisäksi käytettävissä on suuri hiekkapohjainen pysäköintialue. Kisapuistossa on mahdollisuus myös henkilöautojen maksuttomaan pysäköintiin hallien välittömässä läheisyydessä.

Sijainti

Kisapuiston jääurheilukeskus sijaitsee Parkkarilan kaupunginosassa n. 2,5 kilometrin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta (katso reittiohje). Kävellen matka on hieman lyhempi kuljettaessa Lepolan hautausmaan vierestä kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin.

Lounasravintola

Kisapuiston jääurheilukeskuksessa palvelee syyskuusta 2010 lähtien myös Lalli Ravintola -lounasravintola jossa vierasjoukkueet ruokailevat helposti jäähallin yhteydessä. Lalli Ravintola on avoinna arkipäivisin klo 11.00 - 14.30 välisenä aikana sekä viikonloppuisin SaiPan kotiotteluiden yhteydessä sekä tilauksesta.

Pöytävaraukset, tiedustelut, ryhmätilaukset ja sopimuslounastarjoukset Lalli-ravintolaan: ravintolapäällikkö Anne Poutiaiselle puhelimitse numeroon 0505935779 tai sähköpostilla anne.poutiainen@saipa.fi.

Tilat

Kisapuiston halleissa on lämpimät ja lukittavat pukuhuoneet käytettävissä vierasjoukkueille otteluita varten. Sopimuksesta on mahdollista myös käyttää pukuhuonetta tarpeen vaatiessa varusteiden säilytykseen yön yli, ellei kopeille ole muuta tarvetta samalle ajalle.

Jokaisessa hallissa on myös tilat luistinten teroitusta varten. Teroituskopeissa on poistoilmaimurit mutta varsinaiset teroituskoneet joukkueiden tulee tuoda itse mukanaan.

Kahviopalvelut

Kisapuiston halleista löytyvät jokaisesta myös kahviotilat.