Lomake sulkeutuu 31.03.2023 23.59
U15 (2009 syntyneet)

U15 ikäluokkaan tullaan muodostamaan joukkueet U15  sarjaan. 
Nämä tarkentuu kun tiedämme tarkemmin ikäluokkakohtaisista pelaajamääristä 2009- ikäluokan osalta kaudelle 2023-2024.  Lopussa voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia jotka ovat arvokkaita tulevan toiminnan kehittämisen kannalta. Kiitos vastauksistasi!
 Lomake sulkeutuu 31.03.2023 23.59
U16 (2008 syntyneet)

U16 ikäluokkaan tullaan muodostamaan joukkue U16 SM sarjaan. Lisäksi muodostamme joukkueen U16 Mestikseen tai U16 Suomisarjaan, tämä tarkentuu kun tiedämme tarkemmin ikäluokkakohtaisista pelaajamääristä 2007-2008 ikäluokkien osalta kaudelle 2023-2024.  Lopussa voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia jotka ovat arvokkaita tulevan toiminnan kehittämisen kannalta. Kiitos vastauksistasi!
 Lomake sulkeutuu 31.03.2023 23.59
U18 (2006-2007 syntyneet)

U18 ikäluokkaan tullaan muodostamaan kaksi joukkuetta. SaiPa U18 SM  sekä SaiPa U18 Mestis/Suomisarja. Tämä tarkentuu kun tiedämme tarkemmin ikäluokkakohtaisista pelaajamääristä 2006-2007 ikäluokkien osalta kaudelle 2023-2024.  Lopussa voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia jotka ovat arvokkaita tulevan toiminnan kehittämisen kannalta. Kiitos vastauksistasi!

Kiitos vastauksistasi!
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 23.59
Tämä ilmoittautuminen koskee ainoastaan Saipan ulkopuolelta tulevia pelaajia jotka pyrkivät SaiPan U18SM & U16  joukkueisiin. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteyksissä mikäli tulet kutsutuksi mukaan näyttämään osaamistasi.

 Lomake sulkeutuu 01.04.2023 12.00
 Paikkoja 100

SaiPa tyttökiekko - seuraava steppi luisteluleikeistä 


SaiPan tyttökiekossa harjoitellaan luistelun lisäksi jääkiekon perustaitoja ja pelataan. Ryhmä on avoin kaikille tytöille. Varusteina vahvana suosituksena koko kiekkovarustus, seuralla on varustelainaamo, jonka avulla aloittaminen ja harrastaminen onnistuu matalalla kynnyksellä, ilman omien hankkimista.

Tyttökiekkoryhmä harjoittelee kahdesti viikossa keskiviikkoisin kello 19.30–20.15 sekä sunnuntaisin 10.45–11.45 UK-Areenalla. Kauden aikana tytöillä on myös omia oheisharjoituksia.  Tyttökiekkoryhmä pelaa kaudella 2022–2023 pienaluepelejä, joissa pelit sijoittuvat Lappeenrantaan ja lähialueille. 

Ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 21. syyskuuta. 

Tyttökiekon hinta on 75 euroa syyskaudelta ja 75 euroa kevätkaudelta sekä Pelipassin hinta ilman vakuutusta 10 euroa (tytöt 2007 ja myöhemmin syntyneet). Mahdollisuus myös vakuutukseen, hinnat 


Lisätiedot seuran tyttökiekkovastaavalta

Silja Schemeikka

040 571 2561 

naisetsaipa@gmail.com


 Lomake sulkeutuu 01.04.2023 12.00
 Paikkoja 100

SaiPa tyttöjen omat luisteluleikit – luistelun oppimista leikein


Tyttöjen luisteluleikit ovat tarkoitettu pienille luistelutaitoja opetteleville aloittelijoille. Varsinaista ikärajaa ei ole ja ensimmäisillä kerroilla mukana jäällä voi olla myös oma avustaja. Varusteiksi riittävät luistimet sekä kypärä, mikäli muita varusteita löytyy, saa ne pukea päälle pehmentämään menoa. Seuralla on myös lainaamo, josta saa varusteita lainaksi luistelutaipaleen aloittamiseksi.

Tyttöjen ikioma ryhmä kokoontuu jäälle kerran viikossa, sunnuntaisin kello 10.45–11.45 UK-Areenalle. 

Luisteluleikkien hinta on seuran jäsenmaksu 30 euroa koko kaudelta sekä Kiekkokoulurekisteröinti 3 € (sisältää vakuutuksen).  Jäsenmaksu laskutetaan lokakuussa ja ohjeistus rekisteröintiin tulee seuralta ilmoittautumisen jälkeen. 

Harjoitukset ja toiminta jäähallilla

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 10.45–11.45 UK-Areenalla. Halli sijaitsee hiekkaparkkipaikan päädyssä, Alakylän puoleisessa päädyssä. Jäähallille tultaessa aulan ilmoitustaululla on nähtävissä tytöille varatun kopin numero. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta olet valmiina jäälle vähintään viisi minuuttia ennen vuoron alkamista. Jäällä on samaan aikaan tyttökiekkoryhmä, joten luisteluleikkiläisillä on kaukalon pukukoppien puoleinen pääty käytössä.

Jäälle mennään yhdessä samaan aikaan ryhmän ohjaajan johdolla. Tämän takia on hyvä olla mieluummin hieman aikaisemmin valmiina, jotta kaikki pääsevät sujuvasti jäälle. Ensimmäisillä kerroilla yksi huoltaja voi olla lapsen kanssa jäällä. Muuten huoltajille paras paikka lapsen kannustamiseen on ylätasanteen katsomossa. Kaukalon laidat ja vaihtoaitio on pidettävä tyhjinä. Ohjaajat auttavat lapsia jäällä ja juomatauoilla.

Varusteet

Minimi- ja riittävä varustus luisteluleikeissä ovat luistimet ja kypärä. Kypärän oltava jääurheiluun soveltuva, mieluiten ristikollinen. Jos lapsella on muita kiekkovarusteita, saa ne pukea halutessaan myös päälle.  Mikäli lapsella on mukana jäällä oma aikuinen, aikuisella myös oltava luistimet ja kypärä. Jäähalliympäristö on viileä, joten puethan sisäjäähalliin sopivan vaatetuksen sekä hanskat, jossa pienet osumat jäähän eivät haittaa. Vielä ei ole pakkoa ottaa kiekkomailaa, otamme ne mukaan myöhemmin. 

Rekisteröinti ja laskut

Rekisteröinti tapahtuu Suomisport.fi-sivuston kautta. Mikäli lapsi on ollut aiemmin SaiPan toiminnassa mukana, löytyvät lapsen tiedot ja sportti-ID jo sieltä valmiina. Mikäli lapsi on ollut toisen seuran toiminnassa mukana, jossa rekisteröinti on tehty samalle sivustolle, löytyvät tiedot myös sieltä. Jos lapsella ei ole vielä olemassa olevaa tiliä, alla ohjeet sen luontiin. Rekisteröinti toimii myös vakuutuksena. 

Ohjeet tilin luomiseen:

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa ylhäältä kohtaa kirjaudu.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa sähköpostia/puhelinnumeroasi. 

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot (lapsen tiedot) ja klikkaa Luo tili. 

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi. Oman profiilikuvakkeen alta löydät sportti-id -numerosarjan. 

Liittenä vielä Youtube-ohje: https://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10&ab_channel=Suomisport Etusivu on vanhassa videossa hieman erilainen, kirjaudu-kuvake löytyy nyt sivulta ylhäältä. 

 

Rekisteröinti/ostaminen:

1.       Klikkaa etusivulta kohtaa OSTA LISENSSI ja kirjaudu sisään aiemmin luomillasi tunnuksilla. Varmista, että olet kirjautuneena huollettavasi tilille.

2.       Seuraavaksi sivusto kysyy mitä olet ostamassa. Valitse ensimmäinen vaihtoehto (Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin)

3.       Valitse seuraavaksi, että hankit lisenssin/pelipassin huollettavallesi (lapselleni X X)

a.       Mikäli huollettavan tietoja ei jostain syystä ole vielä syötetty, pääset syöttämään ne vielä uudelleen klikattuasi.

4.       Lajiksi valitse Jääkiekko (Suomen Jääkiekkoliitto)

5.       Nyt pääset valitsemaan lisenssin. Luisteluleikkiläiset valitsevat Kiekkokoulurekisteröinnin 3 € 

6.       Jatka maksamaan sivuston ohjeistuksen mukaan. Saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitathan tiedon tehdystä rekisteröinnistä osoitteeseen naisetsaipa@gmail.com.

Luisteluleikkien hinta on koko kaudelta 30 euroa (+3€ rekisteröinti, joka tehdään omatoimisesti yllä olevilla ohjeilla.) , joka on seuran jäsenmaksun hinta. Sen maksu laskutetaan tähän antamaasi sähköpostiin. 


Tässä muutamia aloitukseen liittyviä asioita. Seurailethan ilmoittamaasi sähköpostia tulevien infojen osalta. Tiedot päivittyvät myös saipary.fi-sivustolle tyttöjen omalle sivulle.

 

Mikäli jotain kysyttävää tulee, minuun voi ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät alta.


Nähdään jäähallilla kiekkoilun merkeissä! 

 

 

Kiekkoterveisin,

Silja Schemeikka

 

tyttökiekkovastaava, SaiPa ry. 

naisetsaipa@gmail.com | 040 571 2561

Lisätiedot seuran tyttökiekkovastaavalta 

Silja Schemeikka

040 571 2561 

naisetsaipa@gmail.com


 Lomake sulkeutuu 01.04.2023 12.00
 Paikkoja 100

KIEKKOKOULU

Tervetuloa mukaan SaiPan Kiekkokouluun kaudeksi 2022-2023. Kiekkokoulu on helppo ja hauska tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen tai jatkaa jo tuttua harrastusta. Lapsia opetetaan jäällä leikkien, pelien ja kisojen avulla. Jäällä pyritään siihen, että lapsi liikkuu ja toimii mahdollisimman paljon harjoitusten aikana. Jokaiselle lapselle pyritään löytämään oikea ryhmä harrastuksen aloittamiseen. Kuutit ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin UK Areenalla. Tarkempi aika selviää elokuussa. Ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 21. syyskuuta. Kuuttien ryhmässä yhden aikuisen on mahdollista olla avustamassa jäällä lasta, mikäli lapsi ei itse vielä pysy pystyssä. Pyrkimyksenä on, että lapset pärjäävät vuoden loppuun mennessä omatoimisesti jäällä. 

Kiekkokoulun laskut lähetetään lokakuussa sähköpostiin. Ilmoittautumisen lopussa kysytään henkilötunnuksen loppuosaa. Tätä tarvitaan ainoastaan pelipassia ja vakuutusta varten. 

Hinta 50 euroa syyskausi, 50 euroa kevätkausi.

 Lomake sulkeutuu 01.04.2023 12.00
 Paikkoja 100

KIEKKOKOULU

Tervetuloa mukaan SaiPan Kiekkokouluun kaudeksi 2022-2023. Kiekkokoulu on helppo ja hauska tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen tai jatkaa jo tuttua harrastusta. Lapsia opetetaan jäällä leikkien, pelien ja kisojen avulla. Jäällä pyritään siihen, että lapsi liikkuu ja toimii mahdollisimman paljon harjoitusten aikana. Jokaiselle lapselle pyritään löytämään oikea ryhmä harrastuksen aloittamiseen. Kiekkokoulu alkaa Norppien osalta sunnuntaina 18. syyskuuta 11:00-12:00 harjoitushallissa. Toinen harjoitus on keskiviikkoisin UK Areenalla. Tarkempi aika selviää elokuussa. 

Kiekkokoulun laskut lähetetään lokakuussa sähköpostiin. Ilmoittautumisen lopussa kysytään henkilötunnuksen loppuosaa. Tätä tarvitaan ainoastaan pelipassia ja vakuutusta varten. 

Hinta 75 euroa syyskausi, 75 euroa kevätkausi.

 Lomake sulkeutuu 01.04.2023 12.00
 Paikkoja 100

KIEKKOKOULU

Tervetuloa mukaan SaiPan Kiekkokouluun kaudeksi 2022-2023. Kiekkokoulu on helppo ja hauska tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen tai jatkaa jo tuttua harrastusta. Lapsia opetetaan jäällä leikkien, pelien ja kisojen avulla. Jäällä pyritään siihen, että lapsi liikkuu ja toimii mahdollisimman paljon harjoitusten aikana. Jokaiselle lapselle pyritään löytämään oikea ryhmä harrastuksen aloittamiseen. U8-joukkueen varsinaiset harjoitukset alkavat sunnuntaina 18. syyskuuta kello 10:00 harjoitushallissa, toinen harjoituskerta on keskiviikkoisin UK Areenalla. Keskiviikon tarkempi aika selviää elokuussa. 

Kiekkokoulun laskut lähetetään lokakuussa sähköpostiin. Ilmoittautumisen lopussa kysytään henkilötunnuksen loppuosaa. Tätä tarvitaan ainoastaan pelipassia ja vakuutusta varten. 

Hinta 85 euroa syyskausi, 85 euroa kevätkausi.