Lisärajoituksia maanantaista13.12 alkaen!
Julkaistu: 10.12.2021 22.06

Lisärajoituksia maanantaista13.12 alkaen!

Maanantaina 13.12.2021 Lappeenrannan sisäliikuntatiloissa otetaan käyttöön koronapassin tarkastus.

Tämä tarkoittaa jäähalliin tulevien 16-vuotiaiden ja sitä vanhempien ihmisten osalta sitä, että koronapassi tulee esittää aina halliin saapuessa. Täten U16 ja nuorempien sarjoissa ja harjoituksissa pelaajilta (ml. luistelu- ja kiekkokoulut) ei koronapassia kysytä, mutta kaikilta muilta halliin tulevilta se kysytään.

Tarkastus toteutetaan kaikissa tapahtumissa; harjoitukset, ottelutapahtumat, turnaukset yms. Tarkistus suoritetaan halliin saapumisen yhteydessä. Tarkastus koskee kaikkia halliin saapuvia henkilöitä; pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia, tuomareita yms. (pois lukien palkkasuhteessa oleva henkilöstö ja ammattiurheilijat).
Koronapasseista ei saa tietosuojan vuoksi pitää mitään listaa ja niiden tietojen kerääminen mihinkään tietoihin ylös on laitonta. Näin ollen passi tarkastetaan jokainen kerta kun halliin saavutaan.

Mikään muu kuin EU:n virallinen digitaalinen tai tulostettu paperinen (QR-koodillinen) koronapassi ei kelpaa. Puhelimella sähköisen koronapassin saa Omakannasta, tulostetun version saa omakannan lisäksi myös kaupungin nimeämästä paikasta (jos ei ole esim. pankkitunnuksia henkilöllisyyden varmistamiseksi Omakantaan kirjautumiseksi). Millään muilla lääkärintodistuksilla, testituloksilla tms. ei voi korvata koronapassia.

Ohjeistusta tarkennetaan ja siitä informoidaan SaiPa ry:n joukkueita ja jäseniä viimeistään 12.12 sunnuntain aikana.

Toiminta koskee kaikkia Kisapuiston halleja.