2021 SYKSYN TUKIHAKU
Julkaistu: 19.09.2021 11.56

2021 SYKSYN TUKIHAKU

U9-U12-junioreiden tukien haku alkaa!

U9-U12-junioreiden perheillä on syksyllä mahdollisuus hakea taloudellista tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: U12-U11 // 300 € ja U10-U9 // 200 €. Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE :

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

NÄIN TUKIHAKU ETENEE :

Seuran vastuuhenkilö/joukkueenjohtajat informoivat tukien hausta ko. ikäluokkien perheitä ja kokoavat tukea hakevilta perheiltä hakemukseen tarvittavat tiedot. Hakuaika päättyy perheiden osalta 5.10., jonka jälkeen seura täyttää jokaisesta hakijasta oman kaavakkeen 10.10. mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Päätökset tiedotetaan seuroille marraskuun loppuun mennessä ja maksu suoritetaan pelaajan seuran tilille 17.12. mennessä.

TOIMI NÄIN:

Täytä hakukaavake ja lähetä se sähköpostilla liitetiedostona seuran vastuuhenkilölle viimeistään 5.10 klo.12.00

Vastuuhenkilö: Vesa Torikka vesa.torikka@saipa.fi

Hakukaavake löytyy seuran materiaalipankista : https://www.saipary.fi/api/documents/download/2777...


Päätökset tiedotetaan seuroille marraskuun loppuun mennessä: seura informoi kaikkia hakijoita tuloksesta ja myönnettyjen tukien osalta tuen käytöstä.

Lisätietoja tarvittaessa: vesa.torikka@saipa.fi