Koronaan altistumisia U16 ikäluokassa.
SaiPa ryJulkaistu: 29.07.2021 19.46

Koronaan altistumisia U16 ikäluokassa.

Saipa ry:n ja Imatran Ketterän Junioreiden U16 ikäluokan yhteisjoukkueissa ( SaiPa/Ketterä SM ja Ketterä/SaiPa Mestis) on tapahtunut laajahko korona altistuminen alkuviikon harjoituksissa. Altistuneita on sekä pelaajissa, että toimihenkilöissä.

Kaikkien mahdollisesti altistuneiden tiedot on toimitettu Eksoten tartuntataudeista vastaavalle lääkärille. Altistuneet henkilöt on ohjattu omaehtoiseen karanteeniin koteihinsa odottamaan virallisen tartuntatautiviranomaisen yhteydenottoa ja tarkempia ohjeistuksia jatkotoimenpiteistä. Tämänhetkisen tiedon mukaan henkilöt tullaan määräämään 14 vuorokauden karanteeniin.

Joukkueen pelaajia, sekä vanhempia on tiedoitettu asiasta sisäisesti, ja lähipäivinä heille tullaan kertomaan lisäohjeita jatkosta joukkuetoiminnan suhteen. Harjoittelua ja pelaamista jatketaan mahdollisuuksien mukaan niiden pelaajien osalta jotka eivät ole altistuneet.


Altistuminen on tapahtunut Imatralla, joten asian tarkempi selvitystyö ja yhteydenpito terveysviranomaisiin tms. kulkee Ketterän kautta.


Kaikkien ikäluokkien kohdalta toivotaan nyt kiinnitettävän erityistä huomiota hygieniaohjeisiin ja varsinkin siihen, että harjoitus ja pelitapahtumiin ei saa osallistua mikäli on pieniäkin oireita. Tilannetta seurataan ja ohjeistuksia päivitetään tarpeen mukaan.

Vesa Torikka SaiPa ry toiminnanjohtaja & Koronavastaava