Korona ja toiminta
SaiPa ryJulkaistu: 06.06.2021 10.07

Korona ja toiminta

Seuraavat suositukset ovat voimassa koko Etelä-Karjalassa 1.6.2021–30.6.2021 välisenä aikana, ellei muuta mainita

Sisäliikunta Lappeenrannan kaupungin liikuntatiloissa

Sisällä tapahtuva harrastustoiminta on mahdollista kaikille lasten, nuorten ja aikuisten ryhmille. Toiminta tulee edelleen järjestää terveysturvallisesti huolehtien käsihygieniasta, maskin käytöstä ja turvaväleistä. Pukuhuoneiden turhaa käyttöä ja kohtaamisia tulee välttää. Myöskään ottelu- ja kilpailutapahtumien järjestämiseen sisätiloissa ei ole rajoituksia.

Ulkoliikunta Lappeenrannan kaupungin liikuntatiloissa

Ulkona tapahtuva harrastustoiminta on mahdollista kaikille lasten, nuorten ja aikuisten ryhmille. Toiminta tulee edelleen järjestää terveysturvallisesti huolehtien käsihygieniasta, maskin käytöstä ja turvaväleistä. Pukuhuoneiden turhaa käyttöä ja kohtaamisia tulee välttää.

Muuta:

Seura ei järjestä erillistä kauden päätöstilaisuutta. Joukkuekohtaiset tapahtumat mahdollisia. Palkitsemiset kaudelta on päätetty pääosin jättää tekemättä, jaettavista stipendeistä tms. uutisoimme kotisivuilla ja sosiaalisissa medioissamme.

Kesäleirit ja starttitapahtumat joukkueille heinä/elokuussa pyritään järjestämään normaalisti. Lisäksi on tulossa UK areenalle extraluistelujäitä heinäkuulle. Näistä tiedoitus ja ilmoittautumiset erikseen.


Tarkennetut ohjeet SaiPa ry koronaohjeet versio 8: https://www.saipary.fi/materiaalipankki


Vesa Torikka toiminnanjohtaja SaiPa ry