​Saipa ry:n puheenjohtaja valittu
SaiPa ryJulkaistu: 18.08.2023 09.10

​Saipa ry:n puheenjohtaja valittu

Saipa ry:n puheenjohtaja valittu

Saipa Ry:n vuosikokouksessa 8.8.2023 valittu hallitus piti järjestäytymiskokouksen torstaina 17.8. Kisapuistossa. Saipa Ry:n puheenjohtajaksi valittiin Olli Nuuttila ja varapuheenjohtajaksi Marko Poutiainen.

Samassa yhteydessä jaettiin hallituksen jäsenille vastuualueita seuran joukkueisiin liittyen seuraavasti: valmennus Ville Koho, joukkueenjohtajat & rahastonhoitajat Marko Poutiainen ja Jarno Siitari, Saipa naiset & tytöt Neea Aapro, huolto Juuso Lindqvist. Lisäksi seuran talkoojaosto: Mirka Laakso (hallituksen nimeämänä).

Uuden hallituksen tärkeimpinä toiminnallisina tavoitteina on seuran hallinnon, talouden ja hallitustyöskentelyn kehittäminen, sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Tulemme myös viestimään seuraa koskevista asioista avoimesti ja luotettavasti. Vuosikokouksen pöytäkirja ja liitteet löytyvät Jopoxista pukuhuoneen materiaalipankista.

Uskomme myös, että edellä mainittujen eri henkilöiden vastuualueiden kautta pääsemme myös lähemmäksi arkityötä, ja pystymme luomaan entistä paremmat edellytykset seuratoimijoille.

Kiitos kaikille Saipan toimintaan osallistuville tahoille panoksestanne seuran hyväksi.

Olli Nuuttila