TyttökiekkoJulkaistu: 22.08.2022 11.56

Tyttökiekko - ​Muistio SaiPa tytöt vanhempaininfo 21.8.22


Harjoitukset syyskuu 21. alkaen

keskiviikko 19.30–20.15 UK-Areena

sunnuntai 10.45–11.45 UK-Areena

Kausimaksu

Tyttökiekon hinta on 75 euroa syyskaudelta ja 75 euroa kevätkaudelta sekä Pelipassi, jonka hinta ilman vakuutusta 10 euroa (tytöt 2007 ja myöhemmin syntyneet). Mahdollisuus myös vakuutukseen pelipassin kautta, hinnat syntymävuoden mukaan vakuutukselle näet täältä. Syyskausi laskutetaan lokakuussa ja ohjeistusta pelipassiin saat seuralta ilmoittautumisen jälkeen tarvittaessa. Pelipassi hankitaan Suomisport.fi-sivustolta, jonne osalla onkin jo tunnukset aikaisemmilta vuosilta.

Ottelut

Tytöt ovat ilmoitettu U10-aluesarjaan omana joukkueena. Tytöillä, jotka pelaavat poikien sarjassa ei ole yläikärajaa. Ottelut pelataan puolen kentän peleinä. Tämän hetken tiedon mukaan sarjan kaukaisin joukkue on Kouvolan alueella. Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu, tulee luultavasti syyskuun aikana.

Muuta

  • -Toimihenkilöitä mahtuu mukaan joukkueeseen. Tehtäviä joukkueessa valmentaja, rahastonhoitaja, talkoovastaava, huoltaja… Toimihenkilöille on tarvetta myös peleissä.
  • -Rahankeräys, sponsorit Jos tiedät yrityksen tai muun, joka haluaisi sponsoroida toimintaa esimerkiksi harjoituspaitojen ja pelimatkojen osalta, on se mahdollista. Samoin olemme avoinna erilaisille rahan keräyksille. Tytöillä kasassa tällä hetkellä 291 euroa, jotka tulivat kiekkokisan myynneistä ja myös tälle kaudelle olemme sinne vuoroja pyytäneet.
  • -Mini Aurora Cup turnaus pelataan huhtikuussa 2023 Turussa. Turnaus on 2011 ja myöhemmin syntyneille.
  • -Pelitällit Kauden aikana pelaamme myös muita otteluita sarjan ulkopuolella. Jos tiedät joukkueita, jotka haluaisivat pelata meidän kanssa, saa Siljan yhteystiedot jakaa.

Tietojen päivitys ja kuvauslupa

Käythän päivittämässä tiedot uuteen kauteen täältä: https://www.saipary.fi/lomakkeet/3895/kiekkokoulun-ilmoittautuminen-tyttokiekko