Kuuttiturnaus
12.9.2020 10:29 Uutiset / Pääsivusto

Kuuttiturnaus järjestetään Lappeenrannassa 32. kerran

Hyvät turnausvieraat

Perinteinen SaiPan järjestämä Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien U-12 ja U-11 -juniorien jääkiekkokauden avaukseen. Turnauksen järjestävät tänä vuonna 2009 ja 2010 syntyneet SaiPan ikäluokat. Nyt järjestettävä turnaus on jo 32. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin SaiPan kuin muidenkin seurojen osalta.

Joukkueita on mukana 21 neljässä eri sarjassa ja pelejä pelataan viikonlopun aikana UK Areenalla sekä Liiga-hallissa 56 kpl. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 300 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotamme kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!


   
Lisää uutisia
SaiPa ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat