Jääkiekkoliiton harrastustuki E-F Junioreille
16.9.2019 14:12 Uutiset / Pääsivusto

E- ja F-junioreiden tukien haku alkaa ma 23.9. - Seurojen toimesta tapahtuva haku päättyy 11.10.

E- ja F-junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin tarkoitettujen tukien hakeminen alkaa maanantaina 23. syyskuuta. Haku tapahtuu tuttuun tapaan seurojen kautta, hakuaika päättyy 11. lokakuuta. SaiPan osalta hakemukset toimitetaan 9.10 mennessä osoitteeseen: vesa.torikka@saipa.fi

Perheiltä ja seuroilta kysyttävät asiat /hakulomake on listattu materiaalipankista löytyviin tiedostoihin, linkki materiaalipankkiin löytyy tästä:

Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyvät

mm. seuraavat materiaalit, joita seurat voivat hyödyntää tukiprosessista viestimiseen ja tietojen keräämiseen:
- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset perheiltä
- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset seuroilta
- Yleisesitys tukien hausta (sopii vanhempainiltoihin tms.)
- Tiivistelmä tukien hausta perheille

Näin tukien haku toimii:
1) Seurat saavat linkin hakukaavakkeeseen haun käynnistyessä, viim. 23.9.
2) Hakuaika päättyy 11.10. ja samalla alkaa tukihakemusten käsittely, minkä vuoksi myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa vastaan.
3) Tieto tukipäätöksistä toimitetaan seuroille 15.11. mennessä, seurat informoivat päätöksistä tukea hakeneita perheitä.
4) Tukien maksu tapahtuu 13. joulukuuta mennessä. Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukea saaneiden junioreiden kausimaksuihin.
Pelaajien tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E/300 € ja F/200 €. Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2019-20 kausimaksuihin.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajat:
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.
   
Lisää uutisia
SaiPa ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat