Nimityksiä
4.5.2019 8:56 Uutiset / Pääsivusto

Taitovalmentaja ja Nuorisopäällikkö nimetty


OLLI AURIOLA 24v. on nimetty SaiPa ry:n taitovalmentajaksi 1.5 2019 alkaen.

Olli valmistuu Haaga-Helian jääkiekkovalmennukseen suuntautuvalta opintolinjalta liikunnanohjaajaksi. Valmennusosaamista on karttunut Pelicansin junioriorganisaatiosta, sekä Jääkiekkoliiton tehtävistä Vierumäeltä. SaiPan toiminta on tullut tutuksi edelliskaudella työharjoittelun merkeissä , jolloin hän on toiminut mm. taitovalmentajan sijaisena.

Vastuualueena on E2-C2 ikäluokkien toiminta SaiPassa, sekä yhteistyöseuroissa SJL toimintasuunnitelman mukaisesti. Esiakatemian aamujäätoiminta, sekä seuran järjestämät erilliset leirit ja taitojäävalmennukset kuuluvat myös toimenkuvaan.


ANTTI WECKSTRÖM 37v. on nimetty SaiPa ry:n Nuorisopäälliköksi 1.5 2019 alkaen

Antti aloittaa syksyllä työn ohella oppisopimusopinnot liikunta-alalla. Tällä hetkellä hän toimii seurassa harrastekiekon kehittäjänä ja naisten vastuuvalmentajana. Pelaaja/valmennusura ja aikaisemmat opinnot, sekä työhistoria tukevat siirtymistä uuteen vakinaiseen tehtävään.

Vastuualueena on Kiekkokoulu-F1 ikäluokkien toiminta. Päiväkoti-ja kouluyhteistyö , sekä liikuntakerhotoiminta kuuluvat tiiviisti toimenkuvaan.


Ollin ja Antin nimeämisen myötä saamme kiinnitettyä organisaation avainrooleihin kaksi erittäin motivoitunutta ja innokasta työntekijää. Taitovalmentajan ja nuorisopäällikön esimiehenä seurassa toimii toiminnanjohtaja Vesa Torikka. Työnohjaukseen ja suunnitteluun osallistuu tiiviisti myös valmennuspäällikkö Sami Nikkinen, sekä SJL koulutusten-ja toimintojen osalta aluevalmentaja Jari Ruottinen.


   
Lisää uutisia
SaiPa ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat