Toimihenkilökortti

Joukkueen toimihenkilöillä (valmentaja, apuvalmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, tiedottaja, huoltaja yms.) on mahdollisuus ottaa vastaa seuran puolesta toimihenkilökortti. Henkilö joka ei osallistu aktiivisesti SaiPa ry:n toimintaan ei voi saada toimihenkilökorttia.

Toimihenkilökortti on kuvalla varustettu kortti joka oikeuttaa sisäänpääsyyn SaiPan liigapeleihin. Kortin vastaanottaminen edellyttää jäsenyyttä SaiPa ry:ssä ja alkavan kauden jäsenmaksu tulee olla suoritettu korttia vastaanotettaessa. Jäsenmaksun maksaminen tulee osoittaa kuitilla toimihenkilökorttia noudettaessa joukkueenjohtajalta.

 

Toimihenkilökortti on henkilökohtainen eikä sitä saa lainata tai antaa muulle henkilölle edes väliaikaisesti. Kortti oikeuttaa seisomapaikkaan tai istumapaikkaan toimihenkilökatsomossa, liigaottelussa ja sitä ei voi muuttaa istumapaikkalipuksi, vaan muusta paikasta katsomossa maksetaan liigaottelun hinnoittelun mukainen hinta. Toimihenkilökortilla otteluun mentäessä tulee käyttää jäähallin takaovea (betonirappujen yläpäässä liigahallin ja harjoitushallin välisellä seinällä).

 

Jäsenmaksujen osalta on toiveena ettei joukkueiden toimihenkilöille tarvitse lähettää erikseen laskuja vaan jäsenmaksu suoritetaan seuran tilille 562009-445684 viesti-kenttään "jäsenmaksu, henkilön nimi, joukkue".


   
Lisää uutisia
SaiPa ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat