Kiitos kaikille kiekkokoululaisille kaudesta 2023-2024!
Kuutit - 2018Julkaistu: 02.04.2024 06.34

Kiitos kaikille kiekkokoululaisille kaudesta 2023-2024!

(Kuutit ryhmän) Kiekkokoulun kausi saatiin päätökseen 27.3.24 . Kiekkokoulu siirtyy nyt tauolle ja toiminta jatkuu jälleen syksyllä.

Kaudelle 2024-2025 kiekkokoulun ilmoittautumisen julkaisemme uudelle kaudelle sivuillamme pian.

Kiitos kaikille kiekkokoululaisille kaudesta 2023-2024!

Leijona- kiekkokoulu on alle 8-yäsächille tytöille ja pojille kiekkokoulu , jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden kaapokakot ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

- Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa.

- Kiekkokouluissa harrastuskertoja on normaalisti kerran viikossa lokakuulta maaliskuun loppuun. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.Leijonakoulujen kausi saatiin päätökseen viime sunnuntaina. Leijonakoulut siirtyvät nyt tauolle ja toiminta jatkuu jälleen syksyllä.