Koronarajoitusten vaikutus toimintaan jäähallilla
Julkaistu: 14.12.2021 11.00

Koronarajoitusten vaikutus toimintaan jäähallilla

Uudet koronarajoitukset astuivat voimaan maanantaina 13. joulukuuta. Kiekkokouluryhmien osalta se tarkoittaa, että jokaisen jäähalliin saapuvan yli 16-vuotiaan tulee näyttää koronapassi sekä henkilöllisyystodistus saavuttaessa sisään. Kuuttien ryhmässä jäälle voi pakottavasta tarpeesta osallistua passillinen huoltaja. Katsomo- ja aulatilat ovat kiinni, joten harjoituksia ei voi jäädä seuraamaan eikä muuten hallilla siis olemaan kuin saattaessa. Saavuttehan myös paikalle ajoissa, jottei tarkastus ruuhkaudu.

Kiekkokouluryhmäkohtaiset ohjeistukset

Kuutit - Yksi vanhempi voi tulla auttamaan varusteissa. Mikäli lapsi ei pärjää yksin, on suositeltavaa, että vanhempi on mukana jäällä. Halliin sisään tultaessa koronapassien tarkistus sekä henkilöllisyyden tarkistus.Tarkastus tapahtuu keskiviikkona sisääntuloaulassa, kahvion luona. Vahva maskisuositus. Katsomotilat ovat kiinni, joten harjoituksia ei voi jäädä seuraamaan

Kiitos kaikille jo nyt kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä asian suhteen. Näillä toimilla voimme varmistaa sen, että lapset saavat pelata kiekkoa.