SaiPan naisten upea loppukausi huipentui voitonjuhliin naisten Suomi-sarjan lopputurnauksessa
25.3.2018 17:25 Uutiset / SaiPa Naiset

SaiPan Naiset voittivat naisten Suomi-sarjan mestaruuden jatkoaikavoitolla 4-5

SaiPan naisten kapteeniston mietteitä koko kaudesta ja Final Four -lopputurnauksesta:

"Kauden mieleenpainuvimpia hetkiä ovat olleet isot onnistumiset ja toisaalta myös ne suuret pettymykset. Kauteen lähdettiin kovin odotuksin ja tavoitteena olikin nousu Mestikseen karsintojen kautta. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Joukkue lamaantui hetkeksi, mutta tekemistä jatkettiin uusi tavoite mielessä, joka oli idän lohkon lohkovoitto ja sitä myöten pääsy Final Four -turnaukseen. Tavoite oli kova, ja pelimenestys hyvin vaihteleva. Joukkue kuitenkin näytti, että selkä seinää vasten syntyy tulosta ja lohkovoitto ratkesi viimeisissä kotiotteluissa Lapinlahtea vastaan.

Kauden edetessä joukkueella on ollut myös vaikeampia aikoja, mutta lopulta kaikki hitsautuivat hyvin yhteen. Siitä on kiittäminen jokaista pelaajaa, joka jaksoi asenteellaan kannustaa toista, tehdä itse parhaansa ja jättää sanomatta ne asiat joita kukaan ei halunnut kuulla. Myös kannustavat valmentajat valoivat uskoa tekemiseen ja antoivat pelaajille mahdollisuuden kokea jotain hienoa joukkueena!

Lopputurnauksessa vastaamme asettui ensin pohjoisen lohkon voittajajoukkue Kärpät Akatemia, josta 3-4 voitolla ansaitsimme paikan finaaliin. Finaalissa vastaamme asettui turnauksen järjestäjä ja kotijoukkue Loimaan Rockets. Finaali oli todella jännittävä ja tiukka, varsinkin varsinaisen peliajan viimeiset minuutit. Lopulta Rockets tasoitti ottelun lukemiin 4-4 ja kaikki tiesivät, että kohta alkaa jatkoaika ja se on ensimmäisestä maalista poikki. Kun voittomaali tuli jatkoajalla ja peli päättyi, se oli niin siisti tunne että moni meidän joukkueessamme ei ole sellaista kokenut. Mailat ja kypärät lentelivät sekä kaikki ryntäsivät jäälle sen jälkeen kun tiesimme, että voitimme kultaa. Ei sitä voinut todeksi uskoa, että oikeasti voitettiin. Juhlimme pelin jälkeen mitalit kaulassa - Se oli todella hieno ja ikimuistoinen päivä. Tähän on hyvä päättää kausi 2017-2018. Kiitos vielä kaikille joukkueessa mukana olleille joukkuekavereille, valmentajille, huoltajille sekä faneille!"

Naisten Suomi-sarjan Final Four -lopputurnauksen tulokset ja tilastot

Kuvat: Jani Narinen   
Lisää uutisia
SaiPa ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat