Juniori Aurora Cup 20.-21.4.24
Julkaistu: 22.04.2024 10.08

Juniori Aurora Cup 20.-21.4.24

Sydämet täynnä intoa ja kiekko kimmeltäen jäällä, tyttökiekkoturnaus toi jälleen yhteisömme yhteen vahvoina ja voimakkaina. Pelaajien rohkeus ja sitoutuminen kentällä olivat vertaansa vailla, ja jokainen ottelu oli täynnä intoa ja jännitystä. Mutta vielä enemmän kuin voitot ja tappiot, turnaus kohotti yhteishenkeämme ja innostusta naisten ja tyttöjen jääkiekon ympärillä.

Näimme nuorten pelaajien kasvavan sekä taidoissaan että itseluottamuksessaan jokaisessa ottelussa. Katsomossa vallitsi kannustava ilmapiiri, joka kantoi jokaista pelaajaa eteenpäin. Seuran yhteisöllisyys ja tuki olivat näkyvästi läsnä, ja kiitokset kuuluvatkin kaikille, jotka mahdollistivat tämän unohtumattoman tapahtuman.

Vaikka kiekko pysähtyykin hetkeksi, muistot ja kokemukset jäävät elämään pitkäksi aikaa. Kiitos jokaiselle pelaajalle, valmentajalle, tuomarille ja tukijalle tästä ikimuistoisesta tyttökiekkoturnauksesta. Tulevaisuudessa odottaa vielä enemmän loistavia hetkiä ja yhteisiä saavutuksia – yhdessä olemme vahvempia!

Juniori Aurora cup käytiin Helsingissä Pirkkolan jäähallissa 20.-21.4.24. Turnausjoukkueeseen kuuluivat tänä vuonna: Aino Leppänen mv, Mia Kultanen mv, Elli Leppänen, Neea Ilves, Hilda Tahvanainen, Milla Kosunen C, Aada Soininen, Shmeleva Alisa, Rummukainen Alisa, Innanen Roosa, Ahoraita Sofie, Jokela Iiris, Milja Vainio (Laitilan Jyske), Pilvi Vilen (Ketterä) ja Veera Savolainen (Ketterä). Kiitos kolmelle vierailevalle tähdelle, kun olitte kanssamme viettämässä kauden huipennusviikonloppua tyttökiekkoilun parissa. Ensi kaudella jatketaan siitä mihin viikonloppuna jäätiin.

Juulia Kurronen

Tyttökiekkovastaava