N15-TYTÖT INFO
Julkaistu: 14.11.2023 13.12

N15-TYTÖT INFO

N15-TYTÖT

joukkue tarjoaa kaikille yli 11-vuotiaille tytöille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa. SaIPa Tytöt pelaavat poikien U11 ja U12 sarjaa sekä tyttöjen turnausmuotoista N12, N15 ja SaIPa ladyt sarjaa. Joukkueen toiminta kuukausimaksullista toimintaa.

Mitä on tyttökiekko ja naisten jääkiekko?

Naisten jääkiekko on vauhdikas ja fyysinen, mutta taktiikkaa ja taitoa vaativa joukkuepeli. Naisten jääkiekon säännöt ovat muuten samat kuin miestenkin jääkiekossa, mutta avojään taklaukset on kiellettyjä. Kiilaaminen samaan suuntaan luistellessa on sallittu, joten myös kontaktit ja fyysisyys kuuluvat naisten peliin.

Suomessa jääkiekkoa harrastaa yli 4000 naista. Jääkiekkoa voi harrastaa junioripelaajana seurajoukkueissa, toimitsijana, pelaajana kotimaisissa sarjoissa aina maajoukkuetasolle asti tai vaikkapa hikoilemassa tutulla porukalla mahtavan pelin parissa aikuisten harrastesarjassa.

MITEN MUKAAN ?

Jääkiekon harrastamisen voi aloittaa, vaikka kaikkia varusteita tai pelikokemusta jääkiekosta ei vielä olisikaan.

Into ja halu ovat tärkeimmät asiat, muut taidot karttuvat seuran ohjaamissa tapahtumissa. Koulutetuilta valmentajilta saa myös hyviä neuvoja omatoimiseen harjoitteluun.

Alkuun riittää : välttävä luistelutaito

PAKOLLISET VARUSTEET: Lustimet, Kypärä + CE hyväksytty ristikko, Kaulasuojus, Jääkiekkomaila

Suosittelemme: Säärisuojat, Kyynärsuojat, Jääkiekkohaskat

Kysy myös varusteita -> VARUSTELAINAAMO

Tyttöjen harjoitukset seurassa ovat avoimia vasta-alkajille, joten kannattaa rohkeasti kysyä voiko harjoituksiin tulla tutustumaan!

LISÄTIETOJA

Valmentaja, Tyttökiekkovastaava: Kurronen Juulia

Sähköposti: tyttokiekkovastaava(at)saipary.fi tai Puhelin: 0504382168