Muutoksia koronarajoituksissa - Kuutit siirtyvät harjoittelemaan yhdessä, samassa ryhmässä vko 7 alk
Julkaistu: 11.02.2022 09.57

Muutoksia koronarajoituksissa - Kuutit siirtyvät harjoittelemaan yhdessä, samassa ryhmässä vko 7 alk

Koronarajoitukset ovat muuttuneet niin, että Kuuttien ryhmän toiminnan on mahdollista jatkua yhdessä, samassa ryhmässä. Kuutit harjoittelevat ensimmäisen kerran yhdessä viikolla 7, keskiviikkona 16. helmikuuta kello 17.40-18.30 UK-Areenalla. Tulevat harjoitukset on päivitetty myös Jopoxiin.


Seuran toiminnassa terveysturvallisuuden korostaminen jatkuu:

Tapahtumien järjestäjät toimivat viranomaisohjeiden mukaisesti niin, että lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä

Noudatetaan hyviä käsi- ja yskimishygieniakäytäntöjä

Käytetään kasvomaskia (vahva maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille, myös täyden rokotussarjan saaneille)

Vältetään turhaa liikkumista ja oleskelua sisätiloissa harrastuksiin tuomisten osalta

Pukuhuoneet ja käytävät pyritään edelleen rauhoittamaan ylimääräiseltä liikenteeltä. Samoin vaihtoaitioihin sekä kaukalon reunalla ei ole pääsyä harjoitusten aikana. Katsomotilat ovat ylätasanteella UK-Areenalla.

Mahdollisissa koronatapauksissa

Nykyisen terveysviranomaiselta saaman ohjeistuksen mukaan seuran toiminnassa altistumistapauksissa muu ryhmä saa jatkaa toimintaa, sairastuneitten ja oireellisten jäädessä sivuun toiminnasta. Eli sairastuminen ei aiheuta joukkuetoiminnassa toimenpiteitä tai karanteenejä uusimmilla ohjeistuksilla. Mahdollisissa koronatapauksista voi laittaa viestiä kiekkokoulun yhteyshenkilölle (siljasche@gmail.com 040 571 2561), että altistuneita voidaan tiedottaa, jotta altistuneet tietävät seurailla mahdollisten oireiden ilmenemistä.

Tulevat tapahtumat ja harjoitukset - Jopox

Joukkueen harjoitukset ja muut tapahtumat päivittyvät tuttuun tapaan Jopoxiin sekä SaiPa ry:n nettisivuille (https://www.saipary.fi/joukkueet/5783).