Kuuttien harjoituksista ja Jopoxin käyttöönotto
Julkaistu: 21.01.2022 16.27

Kuuttien harjoituksista ja Jopoxin käyttöönotto

Kuuttien harjoitukset jatkuvat viikolla 4

Harjoitukset ovat poikkeuspäivinä ja -aikoina. Viikolla 4 harjoitukset ovat lauantaina 29. tammikuuta UK-Areenalla.

Ryhmäjaot ja ajat ovat näkyvillä Jopox-sovelluksessa (sekä nettisivuilla), jonne jokaiselle huoltajalle on lähetetty kutsu liittyä. Katso alta lisää tietoa Jopoxista.


Poikkeusaikana Kuutit on jaettu kolmeen eri ryhmään: Keltamustat, Mustat ja Keltaiset. Ryhmäjaot pysyvät samoina koko poikkeusajan eikä liikkuminen ryhmien välillä ole mahdollista. Jokaisella ryhmällä on oma pysyvä ohjaaja. Ryhmäjaoista tulee vielä tieto jokaiselle vanhemmalle sähköpostitse.


Toiminta pienryhmissä ja Jopox-sovellus

Jokaiselle vanhemmalle on lähetetty sähköpostiin kutsu käyttämään Jopoxia, jossa on nähtävillä ryhmäjaot. Jopoxin kautta tapahtuu myös ilmoittautuminen harjoituksiin, jotta voimme pitää kirjaa rajoitusten edellyttämällä tavalla harjoituksiin osallistuneista. Jopoxiin tulee myös kirjata, mikäli pakottavasta tarpeesta jäälle osallistuu lapsen mukana aikuinen. Lasten saapuessa harjoituksiin merkitään ylös, ketkä ovat saapuneet paikalle. Lisäksi kaukalon ulkopuolella on seuran puolelta ylimääräinen henkilö, joka auttaa tarvittaessa.
Mikäli et saa kutsua Jopoxiin tai sen käyttämisessä ilmenee ongelmia, laitathan viestiä siljasche@gmail.com tai 040 571 2561.

Yleisiä tietoa toiminnasta rajoitusten aikaan.

Ryhmäkoot ovat rajattu 25 henkilöön, joka sisältää kaikki kaukalossa olevat henkilöt. Kuutit-ryhmässä lapset jateaan pienempiin ryhmiin. Jos lapsi pärjää ilman aikuista, samaan ryhmään mahtuu enemmän lapsia ja lapset saavat harrastaa yhdssä. Jokainen osallistuva vanhempi vähentää kokonaisosallistujamäärää. Ryhmät pysyvät samoina koko ajan, myös vanhemman olisi hyvä pysä samana.
Jokaisella ryhmällä on omat ohjaajat, jotka pysyvät samoina. Ohjaajilla on myös nimilistat lapsista, joissa vanhempien yhteystiedot. Lasten saapuessa harjoituksiin merkitään ylös, ketkä ovat saapuneet paikalle. Lisäksi kaukalon ulkopuolella on seuran puolelta ylimääräinen henkilö, joka auttaa tarvittaessa ja vastaanottaa lapset hallille sekä varmistaa, että jokainen lapsi lähtee oman vanhemman kanssa pois hallilta. Huomioithan maskisuosituksen 12 vuotta täyttäneillä, myös täyden rokotussarjan saaneille sekä että hallin katsomo- sekä aulatilat ovat kiinni.