Muutoksia koronarajoituksissa - Norpat siirtyvät harjoittelemaan yhdessä, samassa ryhmässä
Julkaistu: 10.02.2022 15.45

Muutoksia koronarajoituksissa - Norpat siirtyvät harjoittelemaan yhdessä, samassa ryhmässä

Koronarajoitukset ovat muuttuneet niin, että Norppien ryhmän toiminnan on mahdollista jatkua yhdessä, samassa ryhmässä. Norpat harjoittelevat seuraavan kerran sunnuntaina 13. helmikuuta kello 11.00-12.00 Harjoitushallissa. Tulevat harjoitukset on päivitetty myös Jopoxiin.


Seuran toiminnassa terveysturvallisuuden korostaminen jatkuu:

  • Tapahtumien järjestäjät toimivat viranomaisohjeiden mukaisesti niin, että lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä
  • Noudatetaan hyviä käsi- ja yskimishygieniakäytäntöjä
  • Käytetään kasvomaskia (vahva maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille, myös täyden rokotussarjan saaneille)
  • Vältetään turhaa liikkumista ja oleskelua sisätiloissa harrastuksiin tuomisten osalta
  • Pukuhuoneet ja käytävät pyritään edelleen rauhoittamaan ylimääräiseltä liikenteeltä. Samoin vaihtoaitioihin sekä kaukalon reunalla ei ole pääsyä harjoitusten aikana. Katsomotilat ovat ylätasanteella UK-Areenalla.


Mahdollisissa koronatapauksissa

Nykyisen terveysviranomaiselta saaman ohjeistuksen mukaan seuran toiminnassa altistumistapauksissa muu ryhmä saa jatkaa toimintaa, sairastuneitten ja oireellisten jäädessä sivuun toiminnasta. Eli sairastuminen ei aiheuta joukkuetoiminnassa toimenpiteitä tai karanteenejä uusimmilla ohjeistuksilla. Mahdollisissa koronatapauksista voi laittaa viestiä kiekkokoulun yhteyshenkilölle (siljasche@gmail.com 040 571 2561), että altistuneita voidaan tiedottaa, jotta altistuneet tietävät seurailla mahdollisten oireiden ilmenemistä.


Tulevat tapahtumat ja harjoitukset - Jopox

Joukkueen harjoitukset ja muut tapahtumat päivittyvät tuttuun tapaan Jopoxiin sekä SaiPa ry:n nettisivuille (https://www.saipary.fi/joukkueet/5783). Loppukauden aikana Norpille on vielä näillä näkymin luvassa harjoituksien Liiga-otteluiden rankkarikisoja sekä Vapor-liigan päätösturnaus. Näistä vielä lähemmin lisää infoa!