Vapor-liigan ottelut Haminassa 30. tammikuuta ja Jopox-käyttöön Norpilla
Julkaistu: 25.01.2022 11.01

Vapor-liigan ottelut Haminassa 30. tammikuuta ja Jopox-käyttöön Norpilla

Hei Norpat!

Norpat pääsevät jälleen pelaamaan, kun Vapor-liigan peli Haminassa siirtyi tulevalle sunnuntaille 30. tammikuuta. Ottelut pelataan kello 12.00-14.00 välillä. Kumpikin joukkue Musta ja Keltainen pelaa kaksi ottelua samaan aikaan. Sunnuntaina ei siis ole harjoituksia.

Norpat Vapor-liiga
KY-80SaiPa Keltainen
TitaanitSaiPa Musta
KY-80SaiPa Musta
TitaanitSaiPa Keltainen

Ilmoittautuminen otteluun tapahtuu Jopox-sovelluksen kautta, jonne jokaiselle vanhemmalla (kiekkokouluun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin) on lähetetty kutsu liittyä. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla IN tapahtumaan. Käythän ilmoittautumassa mahdollisimman pian. Jos et pääse peleihin, voit merkitä OUT. Peleihin ilmoittautuneille tulee vielä loppuviikosta viestiä.

Mikäli et saanut kutsua, katsothan ensin vielä roskapostikansion ja sen jälkeen otat yhteyttä siljasche@gmail.com, niin laitetaan kutsu tulemaan uudelleen. Kaikissa kysymyksissä samaan osoitteeseen myös viestiä.

Olethan ajoissa paikalla Haminan jäähallissa, viimeistään kello 11.30. Kulku otteluun tapahtuu omilla kyydeillä.
Varusteina on hyvä olla kokonainen kiekkovarustus. Pelipaidat ja maalivahdin varusteet tulevat otteluihin lainaksi seuralta. Pelaajat ovat myös vakuutettu seuran pelilisenssin toimesta.

Peleihin tarvitaan myös kaksi maalivahtia. Jos lapsella on halukkuutta pelata maalilla, niin ilmoitathan siitä kommentoimalla Jopoxiin tai suoraan Siljalle.

Alla vielä ohjeistusta koronarajoitusten aikaan toimintaan Haminan jäähallissa. Katsojia ei voida ottaa, mutta osa vanhemmista voi Haminasta tulleen ohjeistuksen mukaan toimia joukkueessa avustajina/huoltajia, laitathan siitä kommenttia/viestiä.

Haminan kiekkoympyrän toimintaohjeet pelitapahtumiin koronarajoitusten aikana
Suositukset ja toimintaohjeet vierasjoukkueelle
Osallistutaan vain terveenä.
Osallistujia suositellaan lataamaan Koronavilkku-sovellus.
Maskin käyttö pelitapahtuman aikana ja hallilla likkuessa.
Vaihtoaitiossa ei tarvitse maskia käyttää.
Pelitapahtumaan osallistuu vain toiminnan kannalta tarvittavat henkilöt, jotta pelitapahtuma on turvallista järjestää terveysturvallisesti rajoituksia noudattaen.
Katsojia ei ole lupa ottaa.
Halliin meno mahdollisuuksien mukaan, yhtenä joukkueena.
Odotetaan, että oma joukkue on paikalla ja sitten voi mennä halliin sisälle. Halliin voi mennä myös pienemmissä ryhmissä, jos osa tulee eriaikaan. Pyritään välttämään turhaa kontaktia.
Hallista poistutaan yhtenä joukkueena tai pienemmissä ryhmissä, valmentajien vastuulla.
Hallille tullessa ja hallilta poistuessa käytetään käsidesiä tai pestään kädet saippualla. Haminan jäähallilla käsidesiautomaatti löytyy heti sisälle tullessa.
Pukukopeista löytyvät käsisaippua ja käsipaperia.
Hallin käytävillä turhaa oleskelua tulee välttää ja jatkuvaa liikkumista vältettävä.
Oheisia voi pitää jäähallin yläkatsomossa, mutta vain yksi joukkue kerrallaan.
Joukkuejohtajat tai vastuuvalmentajat sopivat yhdessä, miten tämän järjestävät, että voi molemmat joukkueet lämmitellä ennen pelejä turvallisesti.
Ulkona myös hyvät mahdollisuudet oheisharjoitteluun.
Pukukopissa odotetaan kunnes on aika mennä jäälle. Jos edellinen joukkue on vielä jäällä, odotetaan pukukopissa, että he poistuvat omaan pukukoppiin.
Tämän jälkeen voi mennä jäälle.
Kättelyt pelien jälkeen on hyvä jättää pois.
Suihkussa käynti, jos mahdollista, vasta kotona.
Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta koko pelitapahtuman ajan.
Tehdään lapsille, valmentajille, toimihenkilöille, tuomareille sekä hallin työntekijöille turvallinen ympäristö ja toimitaan kaikki vastuullisesti yhdessä koronarajoituksia noudattaen.
Terveisin Haminan kiekkoympyrät KY-80