Norpat-ryhmällä poikkeuksellinen harjoitusaika keskiviikkona 5.1.
Julkaistu: 03.01.2022 12.32

Norpat-ryhmällä poikkeuksellinen harjoitusaika keskiviikkona 5.1.

Nykyiset koronarajoitukset ovat tuoneet kiekkokoulun toimintaan pieniä muutoksia. Norppien osalta toiminta jatkuu kahdessa eri ryhmässä, jotta voimme toimia rajoitusten asettamien ryhmäkokojen puitteissa. Ryhmäjaot nähtävillä huoltajille lähetystä sähköpostista.

Alueellinen COVID-19 tilannekuvaryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina, jonka jälkeen saamme lisätietoa mahdollisista tulevista muutoksista/rajoituksista, ja infoamme lisää toiminnan jatkumisesta.

Huomioithan myös toiminnassa muut voimassaolevat terveysturvallisuusohjeet. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä, tämä koskee myös saattajia. Mikäli olet käynyt koronatestissä, odota viranomaisohjeiden mukaisesti, ja vasta luvan saatuasi voit saapua hallille. Halleissa on voimassa vahva maskisuositus yli 12-vuotiaille. Norpat-ryhmäläisellä voi olla mukanaan saattaja, mikäli tarve. Ylimääräistä liikennettä ja henkilöitä jäähallissa pyritään välttämään, joten pyyntönä on mahdollisimman vähän oleskelua jäähalleilla lasta tuodessa ja hakiessa. Näillä toimilla pyrimme myös välttämään kontakteja.

Sujuvoittaaksenne toimintaa, lapsen varusteet voi mahdollisuuksien mukaan pukea kotona päälle luistimia myöten, mikäli lapsella on luistinsuojat. Luistimet voi laittaa myös jäähallilla, jolloin myös luistelukoulun väki auttaa tarvittaessa luistimien sitomisessa.

Kiitos kaikille jo nyt kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä asian suhteen. Näillä toimilla voimme varmistaa sen, että lapset saavat pelata kiekkoa poikkeusaikana.