Vapor-liigan ottelut Valkealassa 2. tammikuuta / infoja päivitetty 30.12.
Julkaistu: 16.12.2021 11.25

Vapor-liigan ottelut Valkealassa 2. tammikuuta / infoja päivitetty 30.12.

Hei!

Vaikka kiekkokoulut ovat joulutauolla samaan aikaan, on SaiPa Norpille tarjolla Vapor-liigan ottelutapahtuma Valkealan jäähallilla 2. tammikuuta kello 12.15-15.15 välisellä ajankohdalla.

Ilmoittautuminen otteluun tapahtuu alla olevan linkin kautta.

https://www.saipary.fi/joukkueet/5783/lomakkeet/2916/norpat-vapor-liiga-valkeala-212022

llmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 29. joulukuuta kello 23.59, jonka jälkeen ilmoittautuneille tiedotetaan tarkemmin lomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Mikäli et pääse peleihin tällä kertaa, erillistä ilmoitusta siitä ei tarvita. Kulku otteluun tapahtuu omilla kyydeillä.


Olethan ajoissa paikalla Valkealan jäähallissa, viimeistään kello 11.30.
Varusteina on hyvä olla kokonainen kiekkovarustus. Pelipaidat ja maalivahdin varusteet tulevat otteluihin lainaksi seuralta. Pelaajat ovat myös vakuutettu seuran pelilisenssin toimesta.

Peleihin tarvitaan myös kaksi maalivahtia. Jos lapsella on halukkuutta pelata maalilla, niin ilmoitathan siitä lomakkeeseen.


PÄIVITETTY INFO:

Norppien ottelut päästään pelaamaan Valkealassa muutamin rajoituksin. Luethan siis tämän viestin tarkasti.

Tässä heti alkuun pelien järjestäjän KooKoon viesti ja ohjeistus:

Me olemme valmiina ottamaan teidät vastaan koranaturvallisesti, viimeisimpiä sääntöjä noudattaen. Joukkueille on omat pukukopit, yli 12 vuotiaat maskipakko hallin sisätiloissa, ylimääräinen pelaajien kohtaaminen pidetään minimissä.

Jokaisella pelaajalla voi olla yksi vanhempi mukana joukkueen huoltajana/valmentajana, Valkealassa on hyvin tilaa vaihtoaitioiden luona.

Meillä on myös kahvio auki, josta voi peliä seurata, pöydät on järjestelty väljästi, katsomoon ei kukaan pääse. Lisäksi ulkona on myös makkaragrilli.

--

Ystävällisin terveisin;

Harri Setälä

Junioripäällikkö Pokli Ry (KooKoo juniorit)

Ottelut pelataan Valkealan jäähallissa sunnuntaina 2. tammikuuta kello 12.15-15.15. Saavuthan paikalle puoli tuntia ennen kello 11.45, kokoontuminen ulkona jäähallin edustalla. Jäähallin osoite on Toikkalantie 6, 45370 Valkeala.


Pelipäivänä SaiPasta yhteyshenkilönä toimii Mika Itkonen 0505284691.Lisäksi kummallakin joukkueella on omat valmentajat, jotka ovat lapsille tuttuja harjoituksista.

Peli-infoa: Olethan paikalla Valkealan jäähallilla kello 11.45. Kulku tapahtuu omilla kyydeillä. Kokoontuminen yhdessä hallin ulkopuolella, josta siirtyminen pukukoppiin samassa ryhmässä valmentajan johdolla. Yksi huoltaja/lapsi. Täysi kiekkovarustus, pelipaidat ja maalivahdin varusteet tulevat seuralta lainaksi. Muistathan ottaa evästä mukaan, pelipäivä on pitkä. Valkealan halli on kylmä halli, UK-Areenaa kylmempi jäähalli.

Mitä tuleekin mieleen, minulle saa laittaa viestiä. Poisjäänneistä toivon myös viestiä siljasche@gmail.com, jotta voimme infota valmentajia muutoksista.

Hyvää uutta vuotta ja pelipäivää kaikille!