5
JOU
12.45
Tyttökiekko, Pelitällit

Pelitällit - SaiPa   

Kouvola, Valkealan jäähalli

Lyhyesti, kyseessä on kaikille tyttöpelaajille avoimet ja maksuttomat jäät eri paikkakunnilla tämän kauden kuluessa. Jäille on mahdollista osallistua niin aloittelijat kuin pidempää tyttökiekossa mukana olleet, tyttöjen tai poikien joukkueissa pelaavat. Tarkoituksena on saada Kymi-Saimaan alueen tyttöjä yhteen kiekkoilun merkeissä, tutustuttaa lajiin ja toisiinsa harjoittelun ja pelien merkeissä. Yläikärajaksi on asettettu 15 vuotta, mutta se ei ole niin kiveen hakattu, joten kaikki tyttökiekossa SaiPassa olevat voivat osallistua.

Alla vielä pidemmän kautta infoja sekä eri pelitällien paikkakunnat ja ajankohdat.

Jos tulee kysyttävää mistä tahansa pelitälleistä, laittakaa vain minulle viestiä. Muille paikkakunnille kyydit kimppakyydein, jotka voidaan sopia yhdessä. Osallistua voi vaikka kaikkiin tapahtumiin, ilmoittautumislomake on sama jokaiseen tapahtumaan.

Tapahtumat ovat Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen ja seurojen yhdessä järjestämiä jääkiekon tutustumis- ja harjoittelu/pelitapahtumia jääkiekosta kiinnostuneille tyttöpelaajille ja jo jääkiekkoa harrastaville 15 ja nuoremmille tytöille. Myös lasten vanhemmat voivat osallistua jäätapahtumaan.

Tapahtumissa kokeillaan luistelemista, kiekonkäsittelyä, laukaisemista ja jääkiekon pelaamista sekä jo joukkueissa mukana olevat tyttöpelaajille on tapahtumassa harjoittelua ja pelaamista. Tilaisuuksissa on vanhemmille infotilaisuus tyttöjääkiekosta.

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Harrastajat voivat valita sen tapahtuman tai tapahtumat joihin haluaa osallistua.

Varustuksena tapahtumassa luistimet, kypärä (kasvosuojaa suositellaan) ja mailan voi ottaa myös mukaan. Tarvittaessa mailoja saa lainaan hallilta.

Tapahtumiin toivotaan ilmoittautumisia viimeistään päivää ennen tapahtumaa alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta se auttaa järjestäjiä tapahtuman suunnittelussa.

Harrastajat voivat valita mihin tapahtumaan tai tapahtumiin osallistuvat.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7ZFCwEAbPUidNcm4KePO6xDysVLqETJIjRjqzzhYgN5UQTNMSUoxN0ZZOTZZSlNWMjg3RzdCS1hITS4u

Ohjelma 05.12. 2021 Kouvolassa Valkealan jäähallilla

klo 12.45 kokoontuminen ja infotilaisuus

klo 14.00 - 15.15 jäätapahtuma kaikille lajista kiinnostuneille ja jo pelaaville tyttöpelaajille

klo 15.15 – 15.30 peliosuus jo pelaaville tyttöpelaajille

Jäävuoron jälkeen loppuinfot pukuhuoneissa.