LUISTELULEIKIT - aloitusinfo ja lisenssin osto-ohjeet
LuisteluleikitJulkaistu: 19.10.2022 11.15

LUISTELULEIKIT - aloitusinfo ja lisenssin osto-ohjeet

LUISTELULEIKIT - aloitusinfo

Harjoitukset ja toiminta jäähallilla

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 10.45–11.45 UK-Areenalla. Halli sijaitsee hiekkaparkkipaikan päädyssä, Alakylän puoleisessa päädyssä. Jäähallille tultaessa aulan ilmoitustaululla on nähtävissä tytöille varatun kopin numero. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta olet valmiina jäälle vähintään viisi minuuttia ennen vuoron alkamista. Jäällä on samaan aikaan tyttökiekkoryhmä, joten luisteluleikkiläisillä on kaukalon pukukoppien puoleinen pääty käytössä.

Jäälle mennään yhdessä samaan aikaan ryhmän ohjaajan johdolla. Tämän takia on hyvä olla mieluummin hieman aikaisemmin valmiina, jotta kaikki pääsevät sujuvasti jäälle. Ensimmäisillä kerroilla yksi huoltaja voi olla lapsen kanssa jäällä. Muuten huoltajille paras paikka lapsen kannustamiseen on ylätasanteen katsomossa. Kaukalon laidat ja vaihtoaitio on pidettävä tyhjinä. Ohjaajat auttavat lapsia jäällä ja juomatauoilla.

Varusteet

Minimi- ja riittävä varustus luisteluleikeissä ovat luistimet ja kypärä. Kypärän oltava jääurheiluun soveltuva, mieluiten ristikollinen. Jos lapsella on muita kiekkovarusteita, saa ne pukea halutessaan myös päälle. Mikäli lapsella on mukana jäällä oma aikuinen, aikuisella myös oltava luistimet ja kypärä. Jäähalliympäristö on viileä, joten puethan sisäjäähalliin sopivan vaatetuksen sekä hanskat, jossa pienet osumat jäähän eivät haittaa. Vielä ei ole pakkoa ottaa kiekkomailaa, otamme ne mukaan myöhemmin.

Rekisteröinti ja laskut

Rekisteröinti tapahtuu Suomisport.fi-sivuston kautta ja se on tehtävä itse. Mikäli lapsi on ollut aiemmin SaiPan toiminnassa mukana, löytyvät lapsen tiedot ja sportti-ID jo sieltä valmiina. Mikäli lapsi on ollut toisen seuran toiminnassa mukana, jossa rekisteröinti on tehty samalle sivustolle, löytyvät tiedot myös sieltä. Jos lapsella ei ole vielä olemassa olevaa tiliä, alla ohjeet sen luontiin. Rekisteröinti toimii myös vakuutuksena.

Ohjeet tilin luomiseen:

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa ylhäältä kohtaa kirjaudu.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa sähköpostia/puhelinnumeroasi.

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot (lapsen tiedot) ja klikkaa Luo tili.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi. Oman profiilikuvakkeen alta löydät sportti-id -numerosarjan.

Liittenä vielä Youtube-ohje: https://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10&ab_channel=Suomisport Etusivu on vanhassa videossa hieman erilainen, kirjaudu-kuvake löytyy nyt sivulta ylhäältä.

Rekisteröinti/ostaminen:

1.Klikkaa etusivulta kohtaa OSTA LISENSSI ja kirjaudu sisään aiemmin luomillasi tunnuksilla. Varmista, että olet kirjautuneena huollettavasi tilille.

2.Seuraavaksi sivusto kysyy mitä olet ostamassa. Valitse ensimmäinen vaihtoehto (Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin)

3.Valitse seuraavaksi, että hankit lisenssin/pelipassin huollettavallesi (lapselleni X X)

a.Mikäli huollettavan tietoja ei jostain syystä ole vielä syötetty, pääset syöttämään ne vielä uudelleen klikattuasi.

4.Lajiksi valitse Jääkiekko (Suomen Jääkiekkoliitto)

5.Nyt pääset valitsemaan lisenssin. Luisteluleikkiläiset valitsevat Kiekkokoulurekisteröinnin 3 €

6.Jatka maksamaan sivuston ohjeistuksen mukaan. Saat vahvistuksen sähköpostiisi.


Luisteluleikkien hinta on koko kaudelta 30 euroa, joka on seuran jäsenmaksun hinta.Se laskutetaan ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiin.