Ilmoittautuminen tapahtumiin - harjoitukset ja ottelut
4.2.2019 23:26 Uutiset / 2010


Kunnioita peliä!

SaiPa F2 (2010) pääasiallinen tiedotuskanava on web-sivusto: http://www.saipary.fi/joukkueet/3682. WhatsApp viestejä käytetään myös, mutta viestinnän tukena.

Web-sivujen lisäksi käytössä on myös Jopox -mobiilisovellus, jota käytät siis älykännykällä. Mobiilisovellus on helpompi käyttää, esimerkiksi harjoituksiin ja pelitapahtumiin ilmoittautuminen on erittäin vaivatonta. Mobiilisovelluksen löydät puhelimesi sovelluskaupasta, asenna se heti puhelimeesi!

Web-sivuilla ja Jopox:ssa näet lapsen harrastukseen liittyvät tiedotteet ja harjoitus- sekä ottelutapahtumat, täällä tapahtuu myös ilmoittautuminen tapahtumiin. Ilmoittautuminen pelitapahtumiin pyydetään tapahtuvan viimeistään edellisenä tiistaina. Eli pelaajat ja toimihenkilöt ilmoittautuvat viikonlopun pelitapahtumiin edellisenä tiistaina!

Ilmoittautuminen tapahtumiin on tärkeää. Harjoituksia voi suunnitella paremmin, ja erityisesti ottelutapahtumissa voidaan paremmin huolehtia käytännön järjestelyistä kuten pelipaidoista, tehtäväjaoista ja pelaajaluettelon tekemisestä. Samalla voidaan ilmoittautumisien perusteella reagoida mm. maalivahti-tarpeisiin. Seuraavalla kaudella myös kuljetuskaluston mitoitus sekä ruokatilaukset tehdään hyvissä ajoin perustuen miten pelaajia ja toimihenkilöitä on ilmoitettu tapahtumiin.   
Lisää uutisia
2010
«  Huhtikuu   »
Kategoriat