SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokoulu
19.9.2018 9:54 Uutiset / Norpat - 2012

SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokoulu

Saimaan Pallo ry toivottaa kaikki luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat tervetulleiksi mukaan SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokouluun.

Luistelu- ja kiekkokoulu alkaa ke 26.9. kahden tutustumiskerran jälkeen (su 16.9. ja ke 19.9.). Harjoituksia on 2 kertaa viikossa, keskiviikkoisin (UK-areena) ja sunnuntaisin (harjoitushalli). Tiedotus tapahtuu luistelu- ja kiekkokoulun sivujen kautta. Ryhmät ovat G1 -11, Norpat -12 ja Kuutit -13 ja myöhemmin syntyneet. Mukaan voi tulla iästä riippumatta. Alkuun ilmoittautuminen Norppa-ryhmään, jos on jääkiekon harrastuksena aloittava -11 tai aikaisemmin syntynyt lapsi.

Luistelu- ja kiekkokoulun kausimaksu on 75 euroa syyskausi ja 75 euroa kevätkausi. Koko kausi kestää syyskuun lopulta maaliskuulle asti. Ilmoittautuminen on luistelu- ja kiekkokoulun sivujen kalenterin alapuolella. Kausimaksu sisältää vakuutuksen.

Pakolliset varusteet luistelu- ja kiekkokoulussa ovat kypärä ja kokokasvosuoja, luistimet, kaulasuoja ja maila.

Aloittelijoiden ryhmässä (Kuutit) vanhemmilla on mahdollisuus olla mukana jäällä (vanhempien on myös käytettävä kypärää). Jos jollakin vanhemmalla on kiinnostusta valmentamisesta, aikaisempaa kokemusta jääkiekosta tai valmentamisesta ei tarvitse. Seura järjestää koulutusta valmentajaksi haluaville.

Lisätietoja:

Luistelu- ja kiekkokoulun rehtori

Toni Karhula

toni.saipary@hotmail.com

Puh. +358 44 510 0306

Tervetuloa mukaan!

   
Lisää uutisia
Norpat - 2012
«  Huhtikuu   »
Kategoriat