Saimaan Pallo ry:n verkkosivut uudistuvat
Julkaistu: 06.11.2013 00.00

Saimaan Pallo ry:n verkkosivut uudistuvat

SaiPa ry on valinnut uusiksi verkkosivujen toimittajaksi JopoX -pohjan. JopoX on toiminut urheiluseurojen verkkosivujen toimittajana jo aiemmin mm. Blues -junioreiden sivupohjana sekä useissa eri jalkapalloseuroissa.

Sivusto-uudistuksen perustana on pyrkiä parempaan ja kattavampaan verkkosivustoon sekä parantaa hallintamahdollisuuksia ja käytettävyyttä. Tiedonkulun parantaminen mm. harjoitusvuorojen osalta on myös tavoitteena ja JopoX -pohja antaa siihen aiempaa paremmat mahdollisuudet. Lisäksi myös suoraan tilattavat joukkuekalenterit parantavat omalta osaltaan seuran ja joukkueiden tiedonkulkua.

Sisällön ja ulkoasun osalta JopoX tuo lisää mahdollisuuksia mm. kuvien, videoiden ja sisällöntuotantoon. Loppu on joukkueista itsestä kiinni.

Samalla pystytään ratkaisemaan myöskin seuran verkkosivujen osalta eniten pyydetty ominaisuus, nyt kaikkien joukkueiden ottelukalenteri löytyy etusivulta klikkaamalla kalenteria, sekä seuraavat ottelut näkyvät suoraan etusivulla.

Uudistukset jatkuvat kauden mittaan ja ulkoasuun tulee pieniä muokkauksia joten jos jokin ei olekaan vanhalla paikallaan, niin se mahdollisesti on hieman siirtynyt. :)

Uudistuneista verkkosivuista voi antaa palautetta sähköpostitse jussi.juntumaa(a)pp.inet.fi.

Seuran uusimmat