SaiPa ry:lle Opetusministeriön seuratukea
Julkaistu: 25.04.2015 00.00

SaiPa ry:lle Opetusministeriön seuratukea

SaiPa ry on saanut Opetus -ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea tulevalle toimintakaudelle 13.000 €.

SaiPa ry:n hakemuksen pohjana on aloittaa Sputnik-lähiliikuntakerho toiminta. Sputnik-lähiliikuntakerho tulee olemaan SaiPa ry:n järjestämä matalan kynnyksen lähiliikuntakerho jonka sisältö on pihapeli/korttelikiekkotoimintaa 6-11-vuotiaille lapsille. Sputnik-lähiliikuntakerhossa lapset pääsevät kokeilemaan ja harrastamaan useita eri lajeja omassa lähiympäristössään matalin kustannuksin.

Syyskaudella liikuntakerhossa liikuntaa harrastetaan erilaisten lajikokeilujen kautta koulujen liikuntasaleissa sekä lähiliikuntapaikoilla ja ulkona SaiPa ry:n valmentajien ja ohjaajien ohjaamana.  Talvi- ja kevätkaudella (ulkojäiden tultua) toteutetaan piha-/korttelipelitoimintaa valittujen kaupunginosien ulkokaukaloissa tai -jääkentillä.

Liikuntakerhotoiminta toteutetaan 1-2 kertaa viikossa 3-4:ssa eri Lappeenrannan kaupunginosassa kahdeksan kuukauden ajan vuosittain.

Sputnik-lähiliikuntakerhotoiminnan tavoitteena on aktivoida vähän tai ei ollenkaan liikkuvia lapsia ja nuoria liikunnan pariin, sekä tarjota lapsille helppo ja mielekäs tapa harrastaa monipuolisesti liikuntaa omassa lähiympäristössä matalin kustannuksin.

Seura tiedottaa ohjelmasta ja toiminnan aloittamisesta kesäkauden jälkeen.

Seuran uusimmat