Toiminta jatkuu
14.5.2020 11:28 Uutiset / Pääsivusto

Kohti uutta normaalia arkea!

TOIMINNAN JATKUMINEN

Suomi on edelleen koronavirustilanteen takia poikkeusoloissa. Maan hallitus on linjannut ja päätöksiäkin on tehty rajoitusten asteittaisesta purkamisesta. Tämä mahdollistaa myös SaiPa ry:n 13.3 alkaen keskeytettynä olleen urheilutoiminnan aloittamisen annettujen aikataulujen puitteissa.

Toukokuun ajan joukkueet harjoittelevat edelleen etävalmennuksen ohjeistuksella omatoimisesti, eli ei muutoksia tämän kuun aikana.

Kesäkuun alusta voidaan aloittaa asteittain joukkueharjoittelua ohjeiden ja määräysten antamissa puitteissa.

Heinäkuun alusta saamme jäätä UK areenalle, jolloin aloitamme ikäryhmäkohtaisesti porrastettuna jääharjoittelun. Harjoitusten sisältö määräytyy senhetkisten viranomaismääräysten mukaan. Tarkoituksena on, että kaikki ikäryhmät pääsevät jäälle jo heinäkuun aikana.

Kaikissa toiminnoissa noudatetaan viranomaismääräyksiä ja ohjeistuksia, sekä jääkiekkoliiton suosituksia. Harjoittelun aloittamisesta ja toteuttamisesta tulee ohjeet ja myös alkuun toteutus seuran työntekijöiltä. Joukkueet eivät saa järjestää mitään harjoittelu-tai pelitoimintaa oma-aloitteisesti vaan kaikella pitää olla seuran hyväksyntä. Seura on vastuussa joukkueiden tekemisistä ja näin toimien varmistamme ,että viranomaismääräyksiä ja ohjeistuksia noudatetaan.

Tästä pääset tutustumaan Jääkiekkoliiton ohjeistuksiin:

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4860-paivitetty-ohjeistus-harjoitteluun-mukana-ohjeet-valmentajille-joukkueille-ja-pelaajille

Toivotaan, että kaikki menee suunnitellun mukaisesti eikä rajoitusten purkua jouduta keskeyttämään. Mikäli muutoksia tulee ,niin seuran toimintaa muutetaan niiden vaatimalle tasolle.

TALOUDELLISTA SOPEUTTAMISTA

Tällä hetkellä seuran taloudellinen tilanne on vakaa. Varmistaaksemme sen myös tulevien kuukausien osalta teemme myös taloudellisia sopeuttamistoimenpiteitä.Toimenpiteillä on suuri vaikutus myös siinä, että pyrimme säilyttämään harrastusmaksut nykyisellä suunnitellulla tasolla. Kaikki työntekijät ovat jaksoittain lomautettuna touko-heinäkuun aikana. .Lomautusjaksot toteutetaan porrastetusti ja siten, että varsinainen toiminta voi jatkua sen suurempia häiriintymättä. Työntekijät informoivat oman vastuualueensa ja ohjeistavat toiminnan siltä ajalta,kun ovat lomautuksen vuoksi pois toiminnasta. Mikäli kiireellisiä asioita niin ota yhteys toiminnanjohtajaan tai puheenjohtajaan.

Lomautusajankohdat:

Vesa Torikka viikot 21+22+24+25

Sami Nikkinen viikot 21+22+26+27

Simo Liukka viikot 21+22+26+27

Antti Weckström viikot 21+22+26+27

Olli Auriola viikot 21+22+27+28


Tästä lähdetään yhdessä rakentamaan toimintaa taas takaisin kohti tuttua ja turvallista arkea. Noudatetaan ohjeita ja suosituksia ja pidetään maltti mukana, vaikka jääkenttien kutsu onkin sietämättömän kova!


Vesa Torikka SaiPa ry toiminnanjohtaja.


   
Lisää uutisia
SaiPa ry
Kategoriat