Taitovalmentajan liikuntakisa
Julkaistu: 24.03.2020 00.00

Taitovalmentajan liikuntakisa

Viikot 14-17 ( 30.3-26.4) . Ikäryhmät 11-06

Pistetään yhteisönä vielä kaikkia kunnolla liikkeelle se minkä pystytään. Huhtikuun ajaksi laitetaan käyntiin koko perheen joukkueiden välinen liikunta kisa. Kisan tavoitteena on rohkaista koko perhettä liikkumaan ja keksimään erilaisia tapoja liikkua. Kunnioita kisassa THL:n terveys suosituksia ja määräyksiä, pidetään ensisijaisesti terveydestä huolta. Kipeänä ei kuntoilla.

Kolme tärppiä urheilevalle lapselle.

  • Urheilevan nuoren olisi hyvä tavoitella n +20 tuntia liikuntaa viikossa, ja kaikki yli 15min kestävät liikuntasuoritukset tähän lasketaan.
  • Liikunnan monipuolisuus määrän kanssa on todella tärkeä asia, elikkä rohkeasti keksimään eri keinoja ja tapoja liikkua.
  • Liikunnan tulisi olla hauskaa ja nautinnollista erityisesti nuorille kiekkoilijan aluille, innostamalla saadaan luotua elinikäinen kipinä urheiluun ja liikuntaan.

Säännöt

  • Kaikille osallistujille lähetetään pohja mihin voi täyttää päivittäin huhtikuun liikuntamäärän . Pelaajan liikunta ensisijaisesti eli määrä ja liikuntamuoto.
    • Täyttäkää taulukko rehellisesti!
  • Voittava joukkue tullaan valitsemaan sen mukaan, kuinka monta prosenttia joukkueen jäsenistä täytetyn liikuntapäiväkirjan lähettävät, sekä kuinka paljon liikuntaa perheelle kertyy. (Pelaajan liikuntamäärä priorisoidaan laskelmissa) (Perheenjäsenien määrästä lasketaan keskiarvo, jolloin henkilöiden lukumäärä ei vaikuta)
  • Lähettäkää liikuntapäiväkirjat oman joukkueenne jojolle viimeistään 30.4.2020

Palkinnot

Yksi isompi palkinto voittavalle joukkueelle, sekä muutama pienempi palkinto yksilöille ketkä ovat liikkuneet hyviä määriä sekä olleet kekseliäitä liikuntamuotojen kanssa. Palkintoja ei tulla julkaisemaan etukäteen, suurempi tavoite on saada perheitä liikkeelle sekä nauttimaan liikunnasta.

Liikuntapäiväkirja ja ohjeistus tulee sähköpostitse joukkueenjohtajalta!

Olli Auriola

Saimaan Pallo ry

Taitovalmentaja

0504677165

Seuran uusimmat