Taitovalmentajan liikuntakisan palkittavat
Julkaistu: 04.06.2020 00.00

Taitovalmentajan liikuntakisan palkittavat

Huhtikuun liikuntakisa saatiin kuukausi sitten päätökseen, mutta henkilökunnan lomautukset hieman viivästyttivät palkittujen julkaisua. Tässä mietteitä kisasta ja palkittavat.

Liikuntapäiväkirjoja tuli hiukan alle 80 kappaletta, mikä on aika vähän kokonaismäärään nähden. Kisassa on itsessään vielä kehitettävää ja saman kaltaiseen kehitettyyn kisaan tulemme kauden aikana palaamaan. Iso kiitos kaikille, jotka palauttivat päiväkirjan. Päiväkirjat antoivat seuralle paljon tietoa ja näimme hyvin minkälaisia liikuntamääriä ja liikuntamuotoja lapsilla on erityisesti aikana, kun harrastusmahdollisuudet eivät olleet läsnä.

Tietyt joukkueet onnistuivat kisassa loistavasti. Kolme joukkuetta saivat yli puolet pelaajista lähettämään päiväkirjat eteenpäin. Nämä kolme olivat SaiPa U12, LuPo U10 sekä SaiPa U13. Kisan voitto meni -07 -ikäryhmälle SaiPan U13 joukkueelle. SaiPan U13 joukkueeseen oli myös laskettu Luumäen -07 -ikäryhmän pelaajat, sillä he tulevat pelaamaan yhdessä alkaneella kaudella. Muutamia yksilöitä halusimme myös palkita monipuolisista, kekseliäistä liikuntamuodoista sekä hienoista liikuntamääristä. Nämä henkilöt ovat Aleksi Lankinen (SaiPa U12), Otso Toivanen (SaiPa U10), Aake Riikkinen (SaiPa U13), Vilho Hämäläinen ja Peppi-Annikki Hämäläinen (LuPo U10).

Kisan voittaja SaiPa U13 joukkue saa 500 euron lahjakortin joukkuetekstiileihin UK Koskimieheen. Yksilöpalkittavat saavat pienet palkinnot, mitkä toimitetaan harjoituksiin Aleksille ja Aakelle kesäkuun aikana, Otsolle, Vilholle ja Peppi-Annikille elokuun aikana.

Onnittelut palkituille!

Terveisin,

Taitovalmentaja