Työkaluja valmennukselle
28.11.2019 9:39 Uutiset / Pääsivusto

COACH TOOLS valmennustyökalu käyttöön SaiPalle

SaiPan C-A juniorijoukkueet ottivat käyttöön CoachTools -mobiilityökalun valmennuksen työvälineenä.

Kyseessä on Plan&Care Sports Oy:n valmennussovellus, helppokäyttöinen mobiilityökalu yksilö- ja joukkuelajien valmentajille. Se tarjoaa välineen suunnitteluun, palautteeseen ja seurantaan, aina junioreiden valmentamisesta huippu-urheilun tarpeisiin saakka.

CoachTools keskittää tärkeimmät valmentamisen sähköiset työkalut yhteen paikkaan. Kyseessä on mobiilialusta, joka tarjoaa työkalut suunnitelmista aina urheilijan yksilölliseen valmentamiseen. Työkalun käyttämien on helppoa, pelaajat täyttävät palautteen harjoitusten ja ottelujen jälkeen mobiilisti puhelimella, applikaatiota käyttäen,

CoachTools työkalulla kerätään palautetta harjoituksista ja otteluista. Se mahdollistaa harjoitusohjelmien ja sisältöjen jakamisen, ja tarjoaa raportit kuormituksista sekä harjoitusmääristä. Sovelluksen avulla pystytään nostamaan harjoittelun laatua ja saamaan parempi näkymä urheilijoiden kuormituksesta ja mielialoista.

SaiPan juniorijoukkueissa työkalu on ollut koekäytössä lokakuun alusta muutaman pelaajan testiryhmällä. Ohjelmisto todettiin hyväksi sekä toimivaksi ja otetaan käyttöön välittömästi koko C-A joukkueiden pelaajien osalta. Tulevalle kaudelle tarkoitus on laajentaa käyttö myös C2 ikäluokalle.

Jatkuvuuden takaamiseksi olemme solmineet ohjelmistotoimittajan kanssa useampivuotisen yhteistyösopimuksen ja se sisältää myös kahdensuuntaista kehitystyötä. Tämä toiminta on myös vahvasti SaiPan perusarvoihin kuuluvan tavoitteellisen toiminnan mukaista.

Coach tools työkaluun pääset tutustumaan tästä:

www.coachtools.fi

   
Lisää uutisia
SaiPa B-Team
«  Syyskuu   »