Easy Hockeyn toinen kausi alkaa - Mukana myös Saimaan Pallo ry
Julkaistu: 05.10.2017 00.00

Easy Hockeyn toinen kausi alkaa - Mukana myös Saimaan Pallo ry

Matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuden lapsille ja nuorille tarjoavan Caruna Easy Hockeyn toinen kausi alkaa lokakuussa. Rento, helppo ja edullinen tapa harrastaa jääkiekkoa on otettu seurakentällä ja nuorten keskuudessa innostuneesti vastaan. Vaikka talvi odottaa vielä tuloaan, on mukaan toimintaan ilmoittautunut jo 47 seuraa ympäri maan.

Lue koko Jääkiekkoliiton uutinen Easy Hockeystä täältä

Saimaan Pallo ry on mukana Easy Hockey -toiminnassa kaudella 2017-2018. Easy Hockey -toiminta Lappeenrannnassa on kohdennettu 8-12 -vuotiaille pojille ja tytöille. Tytöille mahdollisuus omaan pelailuryhmään jos osallistujia on tarpeeksi. Caruna Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki 8-12 -vuotiaat jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa.

Easy Hockey -treeneissä opetellaan lajin alkeita hyvällä mielellä, leikitään ja kisaillaan, mutta pääpaino on vapaassa pelaamisessa - kuitenkin ohjatusti & valvotusti. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä. Myös lainavarusteita on jonkin verran saatavilla (mailat, kypärät).

Easy Hockeyn maksu on 20 € / syksy + 20 € / kevät (sisältää vakuutuksen). Harjoitusajat ovat sunnuntaisin klo 9:45 - 10:45 UK areenalla Kisapuistossa. Harjoituskalenteri löytyy Easy Hockey -sivuston oikeasta reunasta. Huomaathan, että joillakin viikoilla Easy Hockeya ei ole johtuen muista tapahtumista hallissa.

Ilmoittaudu mukaan SaiPan Easy Hockey -toimintaan!

Lisätietoja:
Terhi Mertanen
P. 040 594 4945 / terhi@mertanen.info

Seuran uusimmat