SPUTNIK-lähiliikuntakerho aloittaa toimintansa viikolla 40
Julkaistu: 22.09.2015 00.00

SPUTNIK-lähiliikuntakerho aloittaa toimintansa viikolla 40

SPUTNIK-lähiliikuntakerho on SaiPa ry:n järjestämä matalan kynnyksen lähiliikuntakerho- ja pihapelitoimintaa 6-11-vuotiaille lapsille.

Sputnik-liikuntakerhossa lapset pääsevät kokeilemaa ja harrastamaan useita eri lajeja omassa lähiympäristössään matalin kustannuksin.

Toimintaan voivat tulla mukaan kaikki halukkaat ko. ikäryhmään kuuluvat lapset.

Sputnik-lähiliikuntakerho jakautuu kahteen sisällöltään erilaiseen kauteen vuodenaikojen mukaan:

liikuntakerhokauteen syksyllä ja piha-/jääpelikauteen talvella ja keväällä.

Syyskaudella liikuntakerhossa liikuntaa harrastetaan erilaisten lajikokeilujen kautta koulujen liikuntasaleissa sekä lähiliikuntapaikoilla ulkona SaiPa ry:n valmentajien ja ohjaajien ohjaamana.  Talvi- ja kevätkaudella (ulkojäiden tultua) toteutetaan piha-/korttelipelitoimintaa valittujen kaupunginosien ulkokaukaloissa tai -jääkentillä.

Kaudella 2015-2016 SPUTNIK-lähiliikuntakerhotoimintaa järjestetään Lauritsalan koululla, Kimpisen koululla sekä Kourulan palloiluhallissa. Talvikaudella toimintaa toteutetaan oheisten paikkojen lähikentillä.

Kaikille Sputnik-lähiliikuntakerhoon kaudella 2015-2016 osallistuneille lapsille järjestetään kerhon päätöstapahtuma Lappeenrannan jäähallissa ja sen ympäristössä. Tapahtumassa kaikki kerholaiset pääsevät pelaamaan SaiPa ry:n junioreiden sekä Liiga-SaiPan pelaajien kanssa. Tapahtumassa myös palkitaan aktiivisia kerholaisia, tutustutaan SaiPan toimintaan sekä pidetään hauskaa kaikkien kerhoon osallistuneiden kesken.

Kerhotoiminta alkaa syyskuun lopussa (viikolla 40) ja loppuu huhtikuun lopussa pidettävään päätöstapahtumaan.

Harrastaminen Sputnik-liikuntakerhossa on erittäin monipuolista ja siihen on helppo kenen tahansa tulla mukaan.

Osallistumiskustannukset ovat erittäin alhaiset. Osallistuminen Sputnik-liikuntakerhoon maksaa 50€/toimintakausi. Maksu sisältää toiminnan ja vakuutuksen. Sputnik-liikuntakerhon yksi perusidea on se, että osallistujien ei tarvitse juurikaan hankkia omia harrastusvälineitä. Sisäliikuntaan tarvitaan ainoastaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullo. Piha- ja jääpelivaiheeseen tarvitaan puolestaan ulkoliikuntaan sopivat vaatteet sekä luistimet ja kengät. Seura tarjoaa muut välineet niitä tarvitseville lainaan aina kerhotuntien ajaksi. Jos lapsilta löytyy tarvittavia liikuntavälineitä kotoa jo valmiiksi, niin niiden käyttöä toki suositellaan.

Kaikilla Sputnik-lähiliikuntakerhoon osallistuvilla lapsilla on mahdollisuus tulla mukaan myös SaiPan järjestämään Hippo Luistelu- ja kiekkokouluun 75€ kausimaksulla. SaiPan Hippo Luistelu- ja kiekkokouluun kuuluu viikoittain 1-3 ohjattua jääharjoituskertaa jäähallissa tai Kisapuiston tekojään kaukalossa, Hippo Korttelikiekkopelitapahtumat tekojään kaukalossa, muut harjoituspelit, harjoituspaita, SaiPa ry:n jäsenyys sekä vakuutus.

SPUTNIK-lähiliikuntakerhoon voi ilmoittautua SaiPa ry:n nettisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta: http://www.saipary.fi/joukkueet/1539/lomakkeet/600/c5581c1c-9adc-4b8d-a680-e4fb6051d161

SPUTNIK-lähiliikuntakerholla on omat sivusto SaiPa ry:n nettisivuilla. Sivu löytyy kohdasta Joukkueet --> Muut Ryhmät --> Sputnik-liikuntakerho. Sivustolta löydät lisäinfoa kerhotoiminnasta.

Tervetuloa mukaan!

Seuran uusimmat