Jouni Vilkko jatkaa SaiPa ry:n puheenjohtajana
Julkaistu: 14.08.2015 00.00

Jouni Vilkko jatkaa SaiPa ry:n puheenjohtajana

 

Saimaan Pallo ry:n vuosikokous pidettiin UK-Areenalla maanantaina 10.8.2015 ja seuran vuosikokous valitsi hallitukseen seuraavat jäsenet. Vanhoina jäseninä tai erovuoroisina jatkavat: Jussi Juntumaa, Anu Lähteenaro, Vesa Petman, Esko Purolahti, Seija Pöllänen, Seppo Ukkonen, Jouni Vilkko ja Heli Villman. Edellisten lisäksi uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jani Huopainen, Janne Sirenne ja Harri Toivari.

Samana päivänä uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen jossa hallitus valitsi seuran puheenjohtajaksi Jouni Vilkon ja varapuheenjohtajaksi Seppo Ukkosen. Sekä Jouni Vilkko että Seppo Ukkonen jatkavat seuran puheenjohtajina neljättä kautta.

Seuran johtoryhmän muodostavat Jouni Vilkko, Seppo Ukkonen, Vesa Petman ja Jani Huopainen.

Seura kiittää hallituksesta väistynyttä Antti Tuomalaa työstään seuran hyväksi.

 

Saimaan Pallo ry - SaiPa ry on Lappeenrantalainen jääkiekon erikoisseura. SaiPa ry:n junioritoiminnan tarkoitus on juniorijääkiekkoilun edistäminen, kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa. Toiminnassa on mukana yli 500 juniorijääkiekkoilijaa ja Jääkiekkoliiton lisenssin lunastaneita on n. 650 henkilöä. Valtakunnallisessa ja alueellisessa sarjatoiminnassa juniorijoukkueita on B-nuorista (s. 1998) F2 junioreihin (s. 2007) sekä Naisten joukkue. Lisäksi SaiPa ry:n Luistelukoulu toiminnassa on mukana yli 100 innokasta aloittelevaa junioria.

Seuran uusimmat