Kuntokunkku haastekisa
Julkaistu: 14.05.2014 00.00

Kuntokunkku haastekisa

Onko sinusta Kuntokunkuksi?

SaiPa ry järjestää myös tulevana kesänä haastekisan joka kantaa nimeä ”Kuntokunkku”. Seura haastaa jokaisen seuran juniorin tavoittelemaan Kuntokunkun-arvonimeä.

Kuntokunkku-arvonimen saadakseen, tulee haastejakson aikana harrastaa liikuntaa keskimäärin 20 tuntia/viikko. Mukaan lasketaan kaikki ohjattu liikunta (esim. jalkapallo- tai jääkiekko harjoitukset) sekä kaikki omaehtoinen liikunta (esim. pyöräily, uinti, halonhakkuu, pihapelit, rullaluistelu, lenkkeily).

MUKAAN LAKSETAAN SIIS KAIKKI LIIKUNTA, JOSSA HENGÄSTYY JA JOKA ON KESTOLTAAN VÄHINTÄÄN 15MIN.

Ajanjakso jolta viikkotunteja voi kerryttää on 2.6.2014 – 27.7.2015. Jakso on siis kokonaiskestoltaan 8 viikkoa, jonka aikana tavoitteena on liikkua keskimäärin vähintään 20 tuntia jokaisen viikon aikana. Yhteensä tämä tekee 160 tuntia 8:n viikon ajalta. Jos käy niin, että jollakin viikolla 20 tuntia jää saavuttamatta ei se silti tarkoita että putoaa kisasta pois, vaan on mahdollisuus kiriä kokonaistuntimäärää kiinni seuraavilla viikoilla. Tavoitteena on siis että 8:n viikon ajalta ”pankissa” on vähintään yhteensä 160 tuntia liikuntaa.

Haaste ei ole helppo, mutta kyseinen tuntimäärä on varmasti jokaisella saavutettavissa, kunhan sitoutuu tekemään töitä tavoitteen eteen! Harjoittele, liiku paikasta toiseen pyöräillen, käy uimassa, pelaa pihapelejä, leikkaa kotipihan nurmikkoa, jne = LIIKU MONIPUOLISESTI!

Jokainen haastekisan aikana 20h/vko (tai enemmän) ja yhteensä 160h/8vko saavuttanut ansaitsee KUNTOKUNKKU-ARVONIMEN, on HYVÄSSÄ FYYSISESSÄ KUNNOSSA kauden alkaessa sekä palkitaan kesän jälkeen VIERAILULLA LIIGA-SAIPAN KULISSEIHIN (pelaaja & valmentajatapaamiset, ym).

HOX! Haastekisan ohjeistus ja liikuntapäiväkirja on lähetetty jokaiselle erillisesti sähköpostitse.

Ota haaste rohkeasti vastaan ja tsemppiä kisaan!

Kuntoiluterveisin,

Petteri Kilpivaara, Valmennuspäällikkö

SaiPa Ry

 

Seuran uusimmat