D-junioreille menestystä Final Four tapahtumissa
Julkaistu: 02.04.2017 00.00

D-junioreille menestystä Final Four tapahtumissa

SaiPan D1 ja D2 nuoret toivat kotiin mitaleja viikonlopun Final Four tapahtumista.

D1-junioreissa SaiPa Jopet voittivat AAA-sarjan välierä-ottelun Ketterää vastaan VL-kisassa ja etenivät finaaliin KalPaa vastaan. Finaalissa joukkue nousi takaa-ajo asemasta tasoihin ja ottelu eteni VL-kilpailuun, jossa SaiPa vei voiton. Täten SaiPa Jopet juhlivat D1 AAA-aluesarjan mestaruutta!

D2-junioreissa SaiPa Kollet hävisivät AAA-sarjan välierä-ottelun Jokipoikia vastaan ja matka jatkui siten pronssi-otteluun Ketterää vastaan. "Kollet" voittivat pronssi-ottelun Ketterää vastaan 7-3 ja juhlivat näin pronssimitaleja.

D2-junioreissa myöskin SaiPa Veskut olivat mukana Final Four tapahtumassa Tanhuvaarassa. Veskut voittivat välieränsä ja etenivät finaaliin SaPKoa vastaan. Finaalissa SaPKo oli kuitenkin todella vahva ja vei voiton. Täten Veskut saavuttivat hopeaa omassa sarjassaan!

B-nuorten viikoloppu ei tuottanut mitaleita SaiPan laariin. B1-nuoret hävisivät välierä-ottelun KooVeeta vastaan ja pronssiottelussa RoKi vei voiton jatkoajalla lukemin 4-3 ja näin sijoitus oli neljäs. B2-nuoret pelasivat lopputurnauksensa Piispalassa. Joukkue voitti viimeisen päivän ottelunsa sunnuntaina, mutta se ei riittänyt mitalisijoihin. Joukkue sijoittui lopputurnauksessa neljänneksi.

Seura onnittelee viikonlopun mitalisteja ja toivottaa kaikille tsemppiä tulevalle kaudelle!

Seuran uusimmat