Lari Joutsenlahden luisteluleiri
Julkaistu: 11.03.2016 00.00

Lari Joutsenlahden luisteluleiri

UK Areenalla järjestetään viime kesän tapaan Lari Joutsenlahden vetämä luisteluleiri lauantaina 2. heinäkuuta - sunnuntaina 3. heinäkuuta 2016. Leiri on tarkoitettu vuosina 2001-2005 syntyneille kenttäpelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään luistelutaitojaan.

Luistelu on nykyjääkiekon tärkein taito. Lari Joutsenlahti toimii ammatikseen HIFK:n luisteluvalmentajana ja valmentaa lisäksi useita huippuyksilöitä, kuten Teemu Pulkkinen, Kim Hirschovits ja Tommi Kivistö. Larin valmennus on laadukasta, kovaa sekä hauskaa ja oppiminen on taattua. Lari on hakenut valmennukseensa näkökulmia pika- ja taitoluistelusta, sekä alamäkiluistelusta, joiden parhaat palat hän on ottanut mukaan jääkiekkoluisteluun.

Leirin hinta on 125€. Hinta sisältää neljä jääharjoitusta sekä neljä luistelua tukevaa oheisharjoitusta. Lisäksi hintaan sisältyy pieni välipala molempina päivinä.

Luisteluleirille muodostetaan kaksi 15 hengen ryhmää: "vanhemmat" ja "nuoremmat".

Lisätietoja Lari Joutsenlahdesta ja hänen valmennuksestaan: www.larijoutsenlahti.com
Tästä linkistä pääset katsomaan videon jolla otteita Larin vetämistä harjoituksista: www.youtube.com/watch?v=HPKG4AE2hX8

Lyhyesti Teemu Pulkkisen (Detroit Red Wings) sanoin: "Larin kannsa on ollut hauska harjoitella ja hyviä tuloksia on saatu aikaan."

Ilmoittautumiset ja lisätietoa leiristä:
Roope Toivola
0442868811
roope.toivola@gmail.com

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirin alustava aikataulu:
Leiri alkaa molempina päivinä aamu yhdeksältä ja loppuu klo.16 mennessä. Tarkemmat aikataulut myöhemmin

Seuran uusimmat