Puheenjohtaja on poistunut joukostamme
Julkaistu: 20.01.2016 00.00

Puheenjohtaja on poistunut joukostamme

Maanantaina 18.1.2016 saimme suruviestin, että puheenjohtajamme Jouni Vilkko on kuollut pitkäaikaiseen sairauteen. Kuollessaan hän oli 50 vuoden ikäinen. Hän syntyi Mikkelissä 11.3.1965.

SaiPa ry:n toimintaan Jouni tuli mukaan niin kuin suurin osa vanhemmista, oman pojan harrastuksen mukana. Ensin kuljettajana, pelien seuraajana ja kohta huomasi olevansa joukkueenjohtajana vuonna 2001 syntyneiden ikäluokassa.

Kun Jounia ensimmäisen kerran, syksyllä 2011 pyydettiin mukaan hallitustehtäviin. Halusi hän ensin tutustua seuran toimintaan omien sanojensa mukaan ensin taustalla, niin sanotusti ”kenttätöissä”. Hänen mielestä oli tärkeää nähdä mitä työ on käytännössä ”ruohonjuuritasolla” joukkueissa toimittaessa. ”Täytyy olla näkemystä siitä mitkä asiat ovat käytännössä hyvin ja mitkä eivät ole”, näin linjasi Jouni asioita silloin.

Kun seuraavan kerran, vuoden 2012 keväällä kysyin Jounilta halukkuutta tulla mukaan hallitukseen ja sitä kautta puheenjohtajaksi ei hän kauan epäröinyt, vaan tarttui tarmokkaasti tehtäviin ja hoiti niitä niin kauan kun voimat riittivät. Puheenjohtajuuden myötä hän toimi myös 2001 ikäluokan joukkueenjohtajana.

Vaikka Jouni oli jo pitkään sairaana halusi hän hoitaa tehtäviään, niin seuran puheenjohtajana kuin oman joukkueensa joukkueenjohtajana.

Viimeisinä aikoina voimien jo alkaessa hiipua kantoi hän vielä huolta koko seurasta sekä omasta joukkueesta ja halusi viimeiseen asti olla mukana tukemassa rakkaan harrastuksensa toimintaa.

Oman perheen lisäksi Jounia jää kaipaamaan suuri SaiPa perheen joukkue.

- Seppo Ukkonen

Seuran uusimmat