Easy Hockey -konseptia pidettiin hyvänä asiana Lappeenrannassa
Julkaistu: 28.03.2018 00.00

Easy Hockey -konseptia pidettiin hyvänä asiana Lappeenrannassa

Easy Hockey -konseptia kokeiltiin ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa kaudella 2017-2018. Yhteensä ilmoittautuneita lapsia kävi harrastamassa kauden aikana 25 kpl joista osa oli koko kauden mukana, osa kävi vähemmän aikaa kokeilemassa. Parhaimmillaan lapsia oli jäällä yhtä aikaa parisenkymmentä. Harjoituksia oli syyskauden aikana 6 kertaa ja kevätkaudella 8 kertaa.

Vanhemmille lähetetyn palautekyselyn mukaan Easy Hockey -konseptia pidettiin yleisesti ottaen loistavana tai OK-tasoisena. Ilmapiiri hallilla oli vastanneiden mielestä hyvä, samoin jäätoiminta. Maksun suuruus oli suurimman osan mielestä loistavalla tasolla. Maksun suuruus oli 20 € / lapsi / syyskausi & 20 € / kevätkausi. Mainonta ja tiedotus oli vastanneiden mielestä suurimmaksi osaksi OK-tasoista, mutta myös hieman kehitettävää oli osan vastanneiden mielestä. Samoin toimintakaudesta suurin osa vastasi sen olevan OK, mutta myös kehitettävää löytyi. Vapaissa kommenteissa tuli niin positiivista palautetta kuin kehitysehdotuksia:

"Pidempi kausi, oli niin kiva juttu!!"
"Toiveena myös yli 12v:lle toimintaa"
"Odotettiin että mukana olisi ollut enemmän tyttöjä, mutta pärjättiin ihan hyvin myös poikien kanssa"
"Hienoa, että ylipäätään järjestetään tällaista harrastustoimintaa (eri taitoisille luistelijoille) ja maksu mahdollistaa osallistumisen niillekin perheille, joilla ei ole laittaa harrastuksiin useita satoja euroja."





Seuran uusimmat