Tervetuloa mukaan SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokouluun!
Julkaistu: 12.09.2017 00.00

Tervetuloa mukaan SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokouluun!

Saimaan Pallo ry toivottaa luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat tervetulleiksi mukaan SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokouluun!

Luistelu- ja kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä pelejä & leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

SaiPan Hippo luistelu- ja kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 17.9. klo 10:00 Kisapuiston harjoitushallissa avointen ovien tapahtumalla. Kauden aikana harjoituksia on 2 kertaa viikossa (lokakuu 2017 – maaliskuu 2018). Koko kauden kausimaksu on 100 € (sisältää vakuutuksen), kokeilemaan pääsee ilmaiseksi!

Pakolliset varusteet kiekkokoulussa ovat kypärä ja kokokasvosuojus, kaulasuoja, luistimet ja maila. Aloittelijoiden ryhmässä vanhemmat voivat osallistua harjoituksiin jäällä (vanhemmilla myös kypäräpakko). Kiekkokouluun voi tulla mukaan myös kesken kauden. 2008-ja 2009-syntyneet aloittavat kiekkoilijat kehoitetaan ilmoittautumaan Norpat-ryhmään.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ

Lisätietoja:
Luistelu- ja kiekkokoulun rehtori
Toni Karhula
toni.saipary@hotmail.com
Puh. +358 44 510 0306

TUTUSTU HIPPO LUISTELU- JA KIEKKOKOULU ESITTEESEEN!

Näin mukavalta näyttää Hippo luistelu- ja kiekkokoulun meininki viime vuosina:

Seuran uusimmat