Luistelu- ja kiekkokoulu päätökseen kauden 2016-2017 osalta
Julkaistu: 07.04.2017 00.00

Luistelu- ja kiekkokoulu päätökseen kauden 2016-2017 osalta

SaiPan luistelu- ja kiekkokoulun harjoitukset päättyivät tämän kauden osalta sunnuntaina 2.4. pelattuihin vanhemmat/sisarukset vastaan lapset -peleihin.

Lapset voittivat kaikki ottelut, joten hyvin ovat kauden opit menneet perille :)

Kausi sujui muutenkin erittäin hyvin ja mukana luistelu- ja kiekkokoulun Kuutti- ja Norppa-ryhmissä oli jopa 140 innokasta pelaajaa.

Kausi huipentuu maanantaina 24.4. kello 18:00 Liigahallissa järjestettäviin Mailanpainajaisiin.

Kesäksi olemme suunnittelemassa vanhemmille luistelukoululaisille Kesäluistelukoulua, mutta toiminta on vasta suunnitteluasteella. Asiasta informoimme lisää myöhemmin.

Ensikauden osalta harjoitukset tulevat alkamaan syys-lokakuun aikana.

Tulevan kauden ryhmäjaot menevät niin, että Kuutti-ryhmä muodostetaan pääsääntöisesti 2012- ja myöhemmin syntyneistä pelaajista ja vasta-alkajista ja Norppa-ryhmä muodostetaan pääsääntöisesti 2010- ja 2011-syntyneistä pelaajista.

2009-syntyneistä pelaajista muodostetaan ensimmäinen aloittava F-junioriryhmä F2 Nestorit.

2008-syntyneet muodostavat vanhemman F-junioriryhmän F1.

Periaate ryhmien muodostamisen suhteen tulee olemaan samanlainen kuin aiempinakin vuosina eli jokaiselle pelaajalle etsitään kehitystasoon sopiva harjoitusryhmä ja ryhmien välillä voi liikkua kehityksen mukaan. Ohjeelliset syntymävuodet ovat vain suuntaa-antavia, mutta pyrimme kuitenkin siihen, että taitojen karttuessa pelaaja siirretään oman ikäluokan mukaiseen ryhmään.

SaiPa ry kiittää kaikkia toiminnassa mukana olleita lapsia ja heidän vanhempiaan sekä kaikkia ohjaajia ja muita toimihenkilöitä kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikille oikein hyvää kesää!

Seuran uusimmat