SaiPan 2009-syntyneiden (NHL) Reebok-liiga alkaa lauantaina 26.11.
Julkaistu: 17.11.2016 00.00

SaiPan 2009-syntyneiden (NHL) Reebok-liiga alkaa lauantaina 26.11.

SaiPan luistelu- ja kiekkokoulun 2099-syntyneet pelaajat aloittavat Reebok-liigan pelit Lappeenrannasta 26.11.

Reebok-liigan NHL-sarjaa (2009) pelataan kahdessa lohkossa. Lohkot ovat Kymi-lohko ja Saimaa-lohko. SaiPa on mukana Saimaa-lohkossa kahdella joukkueella. Lohkon muut joukkueet ovat Ketterä Sininen, Ketterä Valkoinen ja Lupo.

Vuoden vaihteen jälkeen pelataan toisen lohkon joukkueita vastaan.

SaiPan joukkuejaot ovat seuraavat:

SaiPa A

Tuomas Nuuttila, Santeri Keituri, Juhani Tuomaala, Veikko Tamminen, Ukko-Pekka Mustonen, Niklas Ikonen, Roope Vesterinen, Emil Kantonen, Veikka Taipale, Niko Salonenm, Daniel Desnitsa ja Niki Niskanen.


SaiPa B

Roope Romppanen, Vili Anttila, Rico Ciani, Niilo Väre, Antti Varis, Eero Orkamaa, Nooa Niskanen, Anton Akkanen, Verneri Heikkinen, Viljami Pöyhiä ja Aaron Huhtala.

Pelien aikataulut näkyvät sivuston Kalenterissa niin pitkälle kun aikataulut ovat tiedossa.

Jokaiseen ottelutapahtumaan tarvitaan molempiin joukkueisiin 1-2 maalivahtia. Toivottavaa olisi, että kaikki kävisivät maalivahtina toimimista kokeilemassa ainakin kerran. Maalivahdiksi voi ilmoittautua ennakkoon Mikolle.

Jos pelaaja on estynyt osallistumaan johonkin pelitapahtumaan niin siitä toivotaan myöskin ilmoitusta mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Näin varmistetaan se, että jokaiseen peliin saadaanriittävä määrä pelaajia. Ilmoituksen voi tehdä suoraan Mikolle.


Reebok-liigan kotiottelutapahtumiin tarvitaan myös vanhempien apua ajanottoon, pöytäkirjan pitämiseen, välilaitojen kasaamiseen ja tuomaritehtäviin. Myös näihin voi ilmoittautua ennakkoon Mikolle.

Ottelutapahtumiin (niin koti- kuin vieras-) mukaan tarvitaan jääkiekkovarusteet (kaikki) ja juomapullo. Mukaan on hyvä varata myös terveellistä evästä. Ottelutapahtumiin ei mukaan makeisia, sipsejä, limppareita, energiajuomia jne.

Peleihin mennään omillä kyydeillä. Kimppakyytejä suositellaan.

Lisätietoja peleistä saa Mikolta (mikko.pylkkonen(a)viipuringolf.fi tai 044 3100 267)

Seuran uusimmat