Tule mukaan toimintaan
Julkaistu: 29.05.2017 00.00

Tule mukaan toimintaan

Mikäli olet juniorikiekkoilija tai haluat tulla sellaiseksi SaiPassa, olet muuttamassa toiselta paikkakunnalta tai olet aloittamassa harrastusta, ota yhteyttä oman ikäryhmäsi joukkueen yhteyshenkilöön.

Mikäli olet kiinnostunut joukkueen vastuuhenkilönä toimimisesta, ota yhteyttä oman joukkueesi yhteyshenkilöön tai valmennuspäällikköön. Joukkueen toiminnassa voi olla mukana vaikka joukkueessa ei pelaisikaan omia lapsia, kummilapsia jne., vaan jos olet kiinnostunut esimerkiksi valmentajan urasta, juniorijoukkueiden kautta pääsee mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut yrityksenä tekemään yhteistyötä SaiPa ry:n kanssa, ota yhteyttä seuran hallitukseen.

Mikäli olet mainostajana kiinnostunut ostamaan mainoksen verkkosivuilta, ota yhteyttä joko SaiPa ry hallitukseen jos haluat ostaa mainoksen verkkosivujen etusivulta tai jos haluat ostaa mainoksen jonkin tietyn joukkueen sivulta, ota yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöön. Tiedostomuodoksi käy yleiset verkkojulkaisuissa käytetyt ja selaimien yleisesti tukemat tiedostomuodot.

Mikäli olet jääkiekkoseurana kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä SaiPa ry hallitukseen ja vilkaise Kummiseurat -sivu.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan SaiPa ry:n hallituksen jäsenenä, liity yhdistyksen jäseneksi ja tule mukaan SaiPa ry:n vuosikokoukseen. Vuosikokouksista ilmoitetaan paikallisissa medioissa sekä yhdistyksen verkkosivuilla.

Seuran uusimmat