Leijonakiekkokoulun esittely
Julkaistu: 17.08.2016 00.00

Leijonakiekkokoulun esittely

Leijonakiekkokoulun esittely

Luistelu- ja kiekkokoulussa opetellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja erilaisten harjoitteiden, kisojen ja leikkien avulla. Luistelu- ja kiekkokouluun voivat osallistua kaikki luistelusta ja jääkiekosta innostuneet lapset. SaiPan luistelukoulu kuuluu jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokouluperheeseen.

Luistelu- ja kiekkokoulussa lapset jaetaan taitojen ja iän mukaan neljään eri ryhmään. Voitte valita lapsellenne sopivan ryhmän, ryhmien esittelyssä olevien kuvausten mukaisesti. Lapsia voidaan ohjaajien toimesta siirtää luistelukoulun alettua heille sopivampaan ryhmään. Ryhmäjaon tavoitteena on, että kaikille pelaajille tarjotaan heidän taitojensa ja kehittymistarpeidensa mukaista harjoittelua.

Tapahtumia tulee olemaan tarjolla 3-4 kertaa viikossa, jokainen perhe voi valita kuinka moneen oman ryhmän tapahtumaan osallistuu. Kaikki luistelukoululaiset pääsevät pelaamaan myös korttelikiekkosarjaa, jota pelataan lähialueen muiden joukkueiden kanssa.

Pakolliset varusteet: Kypärä ja kokokasvosuojus, kaulasuojus, luistimet ja maila.

F07 ja F08 ryhmissä suositellaan kaikkien jääkiekkovarusteiden käyttöä.

Etelä-Karjalan Osuuspankki on mukana tukemassa Saipan Leijonakiekkokoululaisia. Kauden aikana pelataan Hippo-korttelikiekkosarjaa, johon kaikki kiekkokoululaiset osallistuvat.

Seuran uusimmat